@Samsung: "Komolyan mondom én tartom a legnagyobb
undorítósának amit csináltak több mint fél éve De végre
elindultak és végre normális adás megy ...És ti meg azon
vagytok felakadva hogy lekeveri a számot minden
órában mikor már több mint 5 éve így megy:D
komolyan ha nincs másba belekötni akkor jön ez..mikor
pesten is voltak akkor is így volt és nagyon sikeres lett
ettől függetlenül a rádio engem se zavart és szerintem a
többi hallgatót se fogja"
- mondom nem hallgatom, csak a leírtakat véleményezem, ehhez nem kell hogy hallgassam. Ha 5 éve így megy, akkor az 5 éve hiba, azért mert valami régóta szar, meg nem lesz az idő múlásával kevésbé szar, sőt!... Nem kötünk bele csak elmondjuk a véleményünket. Az pedig hogy szerinted ez nem hiba, még ne vegyél rá mérget hogy a hallgatók többsége szerint nem az, (főleg egy ilyen profilú rádiónál) nem tartják ezt durva, idegesítő hibának!
... De különösebben engem nem érdekel, nem is akarok vele tovább foglalkozni. Ha ez neked így tetszik, akkor hallgasd sokat...
undorítósának amit csináltak több mint fél éve De végre
elindultak és végre normális adás megy ...És ti meg azon
vagytok felakadva hogy lekeveri a számot minden
órában mikor már több mint 5 éve így megy:D
komolyan ha nincs másba belekötni akkor jön ez..mikor
pesten is voltak akkor is így volt és nagyon sikeres lett
ettől függetlenül a rádio engem se zavart és szerintem a
többi hallgatót se fogja"
- mondom nem hallgatom, csak a leírtakat véleményezem, ehhez nem kell hogy hallgassam. Ha 5 éve így megy, akkor az 5 éve hiba, azért mert valami régóta szar, meg nem lesz az idő múlásával kevésbé szar, sőt!... Nem kötünk bele csak elmondjuk a véleményünket. Az pedig hogy szerinted ez nem hiba, még ne vegyél rá mérget hogy a hallgatók többsége szerint nem az, (főleg egy ilyen profilú rádiónál) nem tartják ezt durva, idegesítő hibának!
... De különösebben engem nem érdekel, nem is akarok vele tovább foglalkozni. Ha ez neked így tetszik, akkor hallgasd sokat...