RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#121788  Szerző: kukac

@Samsung: "Komolyan mondom én tartom a legnagyobb
undorítósának amit csináltak több mint fél éve De végre
elindultak és végre normális adás megy ...És ti meg azon
vagytok felakadva hogy lekeveri a számot minden
órában mikor már több mint 5 éve így megy:D
komolyan ha nincs másba belekötni akkor jön ez..mikor
pesten is voltak akkor is így volt és nagyon sikeres lett
ettől függetlenül a rádio engem se zavart és szerintem a
többi hallgatót se fogja"
- mondom nem hallgatom, csak a leírtakat véleményezem, ehhez nem kell hogy hallgassam. Ha 5 éve így megy, akkor az 5 éve hiba, azért mert valami régóta szar, meg nem lesz az idő múlásával kevésbé szar, sőt!... Nem kötünk bele csak elmondjuk a véleményünket. Az pedig hogy szerinted ez nem hiba, még ne vegyél rá mérget hogy a hallgatók többsége szerint nem az, (főleg egy ilyen profilú rádiónál) nem tartják ezt durva, idegesítő hibának!
... De különösebben engem nem érdekel, nem is akarok vele tovább foglalkozni. Ha ez neked így tetszik, akkor hallgasd sokat...
 #121787  Szerző: samsung

Komolyan mondom én tartom a legnagyobb undorítósának amit csináltak több mint fél éve :D De végre elindultak és végre normális adás megy ...És ti meg azon vagytok felakadva hogy lekeveri a számot minden órában mikor már több mint 5 éve így megy:D
komolyan ha nincs másba belekötni akkor jön ez..mikor pesten is voltak akkor is így volt és nagyon sikeres lett ettől függetlenül a rádio :D engem se zavart és szerintem a többi hallgatót se fogja
 #121786  Szerző: kukac

En nem hallgatom, nem ismerem így nem tudom hogy milyen problémák vannak meg ezen kívül, ez viszont kardinális kérdés, óránként ezzel bactatni a hallgatót, hogy az adasvezerlo-lovas atomorat játszik, csak ezt rajta kívül senki nem érzékeli.
 #121785  Szerző: Attis

samsung írta:
kukac írta:...na pont erről beszéltem...
Egy zenés radió, amit a zene miatt hallgatnak, ne kevergesse le a fo musorszamat egy szazadlagos, lényegtelen dolog miatt.
ez legyen a legnagyobb probléma a rádió körül...
Persze, nem ez a legnagyobb gond, sokkal inkább az, hogy mikor lesz a 98,9-ből egy mp3-lejátszóból rádió. Mert hívhatjuk Stereo-nak, Rise-nak, ez nem egy rádió. Még ha most jobb zenék is mennek.
Ha már rádió lesz, érdemes elgondolkodni azon, amit kukac írt. Még a nagyobb kereskedelmik (Class, Juventus) se húzzák le a zenét azért, hogy másodpercre pontosan kezdődjön a hírek. Sőt a Classon nem egyszer 2 percet csúszik. De kit zavar? Az már jobban zavarna, ha egy jó zenét 20 másodperc után félbeszakítanának.
 #121784  Szerző: samsung

kukac írta:...na pont erről beszéltem...
Egy zenés radió, amit a zene miatt hallgatnak, ne kevergesse le a fo musorszamat egy szazadlagos, lényegtelen dolog miatt.
ez legyen a legnagyobb probléma a rádió körül...
 #121783  Szerző: kukac

...na pont erről beszéltem...
 #121782  Szerző: samsung

asr27 írta:Szerintem eddig hónapokon keresztül nem is a rendes adásgépről szólt (vagy legalábbis nem arról, amiről most megy) ezért voltak ugyanazok az előre felvett playlist-ek, a zenék ugyanabban a sorrendben mentek, a radioshow-k is ugyanazok voltak esténként. Ezt még egy sima winampal vagy más lejátszóprogrammal is meg lehetett csinálni. Nyáron amikor Jones csinálta a Stereo Csajok címü műsort, akkor is folyamatosan mentek a playlistek és a zenére beszélt rá, volt, hogy nem is lehetett érteni mit mond.

Most már legalább rendesen megy a rádió, mint 1 éve. Vannak új zenék is a régebbiek mellet, és változatosabb is.
Véleményem szerint most már hamarosan rendes műsorok is lesznek... :)
és A NiteRise is megmarad :P
 #121781  Szerző: asr27

Szerintem eddig hónapokon keresztül nem is a rendes adásgépről szólt (vagy legalábbis nem arról, amiről most megy) ezért voltak ugyanazok az előre felvett playlist-ek, a zenék ugyanabban a sorrendben mentek, a radioshow-k is ugyanazok voltak esténként. Ezt még egy sima winampal vagy más lejátszóprogrammal is meg lehetett csinálni. Nyáron amikor Jones csinálta a Stereo Csajok címü műsort, akkor is folyamatosan mentek a playlistek és a zenére beszélt rá, volt, hogy nem is lehetett érteni mit mond.

Szerintem tegnap este cserélték, javították a gépet, amikor búgott az adás és fura hangokat lehetett hallani a műsor alatt.

Most már legalább rendesen megy a rádió, mint 1 éve. Vannak új zenék is a régebbiek mellet, és változatosabb is.
Véleményem szerint most már hamarosan rendes műsorok is lesznek... :)
 #121779  Szerző: Attis

Miért baj az, ha :00:00-kor kezdődik egy óra?
Nem az a baj. Hanem - mint ahogy most ill. régebben is ennél a rádiónál - elkezdődik egy szám, és hirtelen lekeverik.
 #121778  Szerző: kukac

Azzal önmagában semmi. Csak ez a legritkább esetben van így önmagától. Általában vagy hosszabb a clock, vagy rövidebb (ha rövidebb, azt lehet kompaktalni), ha hosszabb akkor viszont kompromisszumot kell kötni, a musorelemek mely részét tartod kevésbé fontosnak a pontos idő jelzéshez képest? A hallgató konkrétan leszarja, a radió nem toronyóra lánccal, mindenkinél van minimum 1-2 óra amin megnézheti a pontos időt. Ezt nem a rádiótól várja el. Amit viszont elvárna, hogy ugye a rádióműsor megszakítás mentesen, zavartalanul, az idő múlását nem érzékelhető módon szórakoztasson, pont egy ilyen értelmetlen dolog szakítja meg. Nem kell, fölösleges, sőt - hiba! Megáll a musorfolyam emiatt. Zenét nem szakítunk meg, nem keverünk le egy pontos idő jelzés miatt. Ami pedig aktuális óraegész környéken, az aktuális marad akkor is ha mondjuk 1 percet csúszik egészhez képest.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 470