RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#119837  Szerző: mlaszlo

adam1400 írta:tegnap már volt 1 mai slágeres sweeper :P de ezt lehet h 2 szlogen van 1 adónak?
Szerintem nem az a baj, hogy két szlogen van, hanem hogy egymásnak ellentmondóak. "Maximum dance" és a "mai slágerek maximumon" nem igazán fér össze. Valaki látja a kamiont, odateker, hogy mi is ez a rádió és ott meg meghallja, hogy maximum dance, netalán pont egy dance szám jön, akkor lehet inkább el is teker, mert egy dance rádió nem érdekli.
 #119831  Szerző: LuciFerko

adminisztrator írta:hogy on legyek, meg van csinálva a 105.7, sallalalala
Igen! (Y)
 #119829  Szerző: markfelt

hogy on legyek, meg van csinálva a 105.7, sallalalala
 #119828  Szerző: Sakál

Lehet, akkoriban már idegesített és nem nagyon hallgattam, csak nagyon néha. De akkor: Rádió 1 2000 környékén:

Rádió 1 - A jelen ritmusa
Rádió 1 - A legfrissebb rádió
Rádió 1 - Élvezd a jelent!
 #119827  Szerző: krisz83

Sakál írta:
adam1400 írta:tegnap már volt 1 mai slágeres sweeper :P de ezt lehet h 2 szlogen van 1 adónak?
A 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb zenéi. Danubius Rádió
Danubius, az én rádióm.
Valódi változatosság. Danubius Rádió

Ezek emlékeim szerint egy időben voltak használva, és ha jól számolom 3 db szlogenről van szó! :yes:
A három egyszerre soha nem volt használva.
Amikor jott az én rádióm szlogen akkor már nem volt a 80-as, 90-es....
 #119825  Szerző: Sakál

A 80-as, 90-es évek és napjaink legjobb zenéi. Danubius Rádió
Danubius, az én rádióm.
Valódi változatosság. Danubius Rádió

Ezek emlékeim szerint egy időben voltak használva, és ha jól számolom 3 db szlogenről van szó! :yes:
 #119821  Szerző: mimi

adam1400 írta:de ezt lehet h 2 szlogen van 1 adónak?
hát, ez nagyon gáz, mert nem elég, hogy a médiatörvény tiltja, de nemzetközi egyezményt is aláírtunk arról, hogy csak egy lehet.
 #119820  Szerző: adam1400

tegnap már volt 1 mai slágeres sweeper :P de ezt lehet h 2 szlogen van 1 adónak?
 #119786  Szerző: mlaszlo

Ivoa írta:Azoknak, akik a másik hat Ozone-frekvencia környékén laknak: mindenütt jó minőségű a zene, csak a Balaton ilyen pocsék? (Gondolom, Dunaföldváron is lehet baj...)
Igen, a 106.5 is ugyanolyan pocsék, mint a balatoni.
 #119780  Szerző: Csongii

A bajai freki viszonylag jól szól, de rövid ideig szoktam hallgatni, mert nem tartózkodom túl sokat a konyhában. :)
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 108