RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#92096  Szerző: Glenn

Igen, mert folyamatos külső táp kell a memóriának. A levágott drótok közül valamelyik az.
 #92092  Szerző: LuciFerko

Na a lentebb tárgyalt Clarion rádiót betettem a Skodába. SOKKAL szebben szól mint az LG. De van egy bökkenő. Ha kiveszem a kulcsot elfelejt mindent a rádió. Megnéztem a csatlakozót, és asszem 1 vezeték át van kötve, kettő meg le van vágva. Az LG rádiót a szervízbe rakták bele. Minek mókolták szét? :hit: :hit: :hit:

Berakom a rádiót, megy minden örülök. Csak a kulcsot nem vettem ki, anyám délután meg kikelt magából, hogy biztos elszabtam valamit.
 #91533  Szerző: asimov

Ha meg dolgozik az illeto (es neked kell a tuner), akkor vele esetleg erdemes egy kort futnod:
Erős István
8600, Siófok, Jegenye sor
Telefon: (84) 322 278
Felszerelt es tapasztalt hiradastechnikus, nem "hetvegi szerelo".
LuciFerko írta:Meghalt valami a Vidi tunerben :S
http://www29.zippyshare.com/v/58492170/file.html
így szól. Mitől lehet ez?
 #91496  Szerző: Glenn

LuciFerko írta:igen akkor is :S
Ajjaj, akkor kár érte... :(
 #91492  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:Olyan, mintha túl lenne vezérelve. Ha hátul letekered a kimenőt, akkor is torzít?
igen akkor is :S
 #91484  Szerző: Glenn

Olyan, mintha túl lenne vezérelve. Ha hátul letekered a kimenőt, akkor is torzít?
 #90846  Szerző: LuciFerko

olvaso1 írta:
LuciFerko írta:
LuciFerko írta:majd délelőtt :D este értem oda, de -7 fokban nem volt sok kedvem hozzá ;)
Azt írja, hogy "6 ERROR" és semmire se reagál :(
A kódok beírását követően adta ki, vagy be se tudtál írni kódokat?

Error 6.CD error message. Could not read data from disc because it is upside-down.
Hiba 6.CD hibaüzenet. Nem sikerült beolvasni a lemez, mert fejjel lefelé van betéve.
XD
Nah megtudakoltam mi van. 6 próbálokzás után végleg lezár, azt jelenti a "6 ERROR" Csak az EEPROM kiütésével lehet életre kelteni. :S
 #90484  Szerző: radukanorbert

olvaso1 írta:
LuciFerko írta:
LuciFerko írta:majd délelőtt :D este értem oda, de -7 fokban nem volt sok kedvem hozzá ;)
Azt írja, hogy "6 ERROR" és semmire se reagál :(
A kódok beírását követően adta ki, vagy be se tudtál írni kódokat?

Error 6.CD error message. Could not read data from disc because it is upside-down.
Hiba 6.CD hibaüzenet. Nem sikerült beolvasni a lemez, mert fejjel lefelé van betéve.
XD
Ez azért komoly :D
Nem lehet, hogy az olvasó fejjel van gáz? Nálam annó akkor adott ki ilyen "hülyeségeket" a lejátszóm, amikor probléma volt a fejjel. Megpucoltam és jó lett.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 128