RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#3987  Szerző: Miki

A UPC-s boxok is vannak játékok...a szürkén, és az új PVR-es beltérin is. Vagy ez valami más játék?
 #3981  Szerző: Zoshi

Sztem ez elég jó. Játékok INGYEN! Nem mint a upcnél, ahol pénz kérnek érte... Lehet h nem olyan szép graikailag, de ezekel is el lehet majd lenni sztem.
 #3955  Szerző: Zoshi

Megmondom őszintén, nem a szépség a lényeg.. hanem h milyen stabil. Az alap Globalteq szép, ez annyira nem. Legyen stabil, jó, könyen kezelhető és kész, sztem.
 #3877  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Köszönöm a segítséget.
Ettől féltem. A Kábeltv-nél 8 nap van írva. Az a baj h Junius-Július-ban volt az emelés, már nem emléxek, a tájákozatató email meg eltünt, megkérdem, de akkor lehet szívtam, és várnom kell kb Februárig. :(
Ha nyáron volt az áremelés, akkor sajnos ezzel az indokkal már nem lehet felmondani a hűségnyilatkozatot.
 #3876  Szerző: Zoshi

Köszönöm a segítséget.
Ettől féltem. A Kábeltv-nél 8 nap van írva. Az a baj h Junius-Július-ban volt az emelés, már nem emléxek, a tájákozatató email meg eltünt, megkérdem, de akkor lehet szívtam, és várnom kell kb Februárig. :(
 #3875  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Köszönöm. Szted kitől kérdezzem meg? Exter simán megteheti h azt mondja nem, hogy továbbra is náluk maradjak.. Lehet megkérdezem a Poli fórumon Németh Attilát.
Először azt kellene kideríteni, hogy van-e lehetőség az Externetnél az áremelésre hivatkozva felmondani a szerződést. Nem tudom mikor történt az áremelés, mert a bejelentés után szokott lenni 2-4 hét a felmondásra, ha ez letelt, akkor az azt jelenti, hogy elfogadtad a módosítást.
Ha le lehet mondani, akkor pedig azt kellene megtudni, hogy milyen módon van lehetőség a szolgáltatóváltásra hűségnyilatkozatos szerződés felmondása esetén. Ha pedig felmondásra kerül sor, akkor akár Neked, akár az új szolgáltatónak kell felmondania a jelenleginek, mindenképpen legyen benne a felmondásban, hogy mi miatt és mire hivatkozva mondasz fel. Ellenkező esetben beleköthetnek és kiszámlázhatják az ÁSZF-ben meghatározott kötbért.
 #3874  Szerző: Zoshi

Köszönöm. Szted kitől kérdezzem meg? Exter simán megteheti h azt mondja nem, hogy továbbra is náluk maradjak.. Lehet megkérdezem a Poli fórumon Németh Attilát.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 93