RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#179260  Szerző: asr27

Megy ám a hatalom fényezése a hírekben, megállás nélkül. 😣
 #179218  Szerző: noartist

,,Ne kérdezzétek, már élőben vagyunk”

Eltelik pár perc:

,,Augusztus 22 van”

Miért?
 #179201  Szerző: noartist

asr27 írta: 2018.09.02. 05:36 Szerintem itt a tulajdonos és/vagy politikai irányvonal váltás is közre játszik.
Kíváncsi vagyok a Bochkor meddig maradhat így, ebben a szabad formában, mivel elég gyakran, többek között a héten is elég nyíltan kritizálta a jelenlegi hatalom rossz kormányzását.
Bochkor Gábor a rádió egyik húzóneve, ugyanaz a helyzet, mint a Rádió 1-en. Eszük ágában sincs kirakni.
 #179200  Szerző: LuciFerko

tomee írta: 2018.09.01. 09:52 Nekem nem úgy tűnik, hogy szarban lennének, ha még külföldi utazást is lehet náluk nyerni. Gabi meg talán kapott máshonnan ajánlatot.
Ezt legtöbbször barterban szokták intézni :)
 #179199  Szerző: asr27

Szerintem itt a tulajdonos és/vagy politikai irányvonal váltás is közre játszik.
Kíváncsi vagyok a Bochkor meddig maradhat így, ebben a szabad formában, mivel elég gyakran, többek között a héten is elég nyíltan kritizálta a jelenlegi hatalom rossz kormányzását.
 #179195  Szerző: tomee

Nekem nem úgy tűnik, hogy szarban lennének, ha még külföldi utazást is lehet náluk nyerni. Gabi meg talán kapott máshonnan ajánlatot.
 #179192  Szerző: asr27

Gondolom ez már nekik is sok. (Bella Gabi, Ada)
Egyébként a legszomorúbb, hogy Ada külföldre költözik, családjával együtt. És ez még csak a kezdet.
 #179190  Szerző: Marcii

Valaki felvette Bella Gabi utolsó hírblokkját?(Hiányozni fog a hangja :( )
 #179186  Szerző: Milán

Igen, ő érkezik.
 #179183  Szerző: ClassCredo

zenefalo írta: 2018.08.28. 15:38 http://radiosite.hu/tavozik-a-music-fm- ... rvezetoje/
Egyetlen élő hétvégi műsorvezető is távozik innen. Ő a harmadik távozó a hétvégi sávból, ha jól emlékszem. Kezdődik az elvándorlás innen? Mivel még nem tisztázott, mit szándékozik tenni ezzel a rádióval az új tulaj. :oops:
Valószínűleg Juhász Bálint lesz az utód szeptember 1-től.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 565