RADIOSITE Fórum

• Politika

#171698  Szerző: altermanus

kukac írta:
altermanus írta:szerintem több mint a fele nem foglalkozik politikával...
neked statisztikusnak kellene menned...
na ilyet még csak nem is írtak nekem... :D
 #171697  Szerző: kukac

altermanus írta:szerintem több mint a fele nem foglalkozik politikával...
neked statisztikusnak kellene menned...
 #171696  Szerző: altermanus

szerintem több mint a fele nem foglalkozik politikával...
 #171688  Szerző: Dani

Szerintetek Balázsék hallgatótáborának nagy része milyen politikai beállitottságú?
 #171681  Szerző: altermanus

http://altermanus.tumblr.com/post/16653 ... 3%A1lok-az
Hát nem gondoltam, hogy begyűrűzik a plakátrongálás Sümegre, de mégis...
 #171668  Szerző: asr27

kukac írta:
noartist írta:Értem az álláspontodat, de a múltbéli, súlyos bűnök (kijelentések, elképzelések) nem múlnak el nyomtalanul. Kormányt kell(ene) váltani, ebben egyetértünk, de ha most a Munkáspártnak (ami sajnos mai napig létezik) lenne esélye erre, akkor rájuk szavaznál?
A múltbéli bűnök helyett fontosabb a jelenlegiekre koncentrálni - a kettő amúgy se összehasonlítható, már csak súlyánál fogva sem!
Teljes mértékben egyetértek !
 #171667  Szerző: asr27

noartist írta:Értem az álláspontodat, de a múltbéli, súlyos bűnök (kijelentések, elképzelések) nem múlnak el nyomtalanul. Kormányt kell(ene) váltani, ebben egyetértünk, de ha most a Munkáspártnak (ami sajnos mai napig létezik) lenne esélye erre, akkor rájuk szavaznál?
Ha a fidesz és a munkáspárt között kellene választani, akkor igen. Elég volt már a fideszböl! Ha a kétfarkú kutyapárt az esélyes a fidesz maffia leváltására, akkor rá kell szavazni...
 #171664  Szerző: noartist

kukac írta:
A múltbéli bűnök helyett fontosabb a jelenlegiekre koncentrálni - a kettő amúgy se összehasonlítható, már csak súlyánál fogva sem!
Mondjuk abban igazat adok nektek, hogy lassan a Fidesz durvább módszereket alkalmaz, mint amiről és ahogyan a Jobbik beszélt előző életében.
 #171663  Szerző: kukac

• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 517