A 90.4 még nincs üzemben (Velence). Egyébként a 103.8 a Velencei-tó környékén bőven fogható egy konyharádióval is.

adam1400 írta:Nekem érdekes, de a 96.4 Fehérvárig jó volt. De a 103.8 a Váli Völgynél már tökéletesen szól, nekem nem zavarja a 103.9 Sláger FM (talán az lehetett a gond). Láttam én is Feri fb-bejegyzését, holnap úgyis arra felé járok, szóval hamarosan megtudjuklorant38 írta:Nyaralásra menet végig a Rádió 1 szólt, hát, kelleni fog az a velencei-tavi frekvencia, az tuti. A 96.4 már Érden elkezdett vállalhatatlanná válni, aztán visszajön néha-néha, de a fehérvárit nagyon zavarja valami a Velencei-tónál, így több kilométeren élvezhetetlen az adás.Feri oldalán célozgat a 90,4-re; lehet már holnaptól ott is fogható lesz?
Tök érdekes, mert annak idején a Roxy Rádió végig szólt, kb Dinnyésig, és Érden se volt vele semmi baj. Pedig ha jól tudom, a Gellérthegyről ment az is.
lorant38 írta:Nyaralásra menet végig a Rádió 1 szólt, hát, kelleni fog az a velencei-tavi frekvencia, az tuti. A 96.4 már Érden elkezdett vállalhatatlanná válni, aztán visszajön néha-néha, de a fehérvárit nagyon zavarja valami a Velencei-tónál, így több kilométeren élvezhetetlen az adás.Feri oldalán célozgat a 90,4-re; lehet már holnaptól ott is fogható lesz?
Tök érdekes, mert annak idején a Roxy Rádió végig szólt, kb Dinnyésig, és Érden se volt vele semmi baj. Pedig ha jól tudom, a Gellérthegyről ment az is.
djlacee írta:Pontos és hiteles információkra lenne szükség, hogy korrigálni tudjam az fmscan-en az adatokat. Mindenhol RADIO_1_ az RDS PS? Hol, mi a PI kód? Változik helyi műsor idején a PI kód? Mely adókon megy helyi blokkban ugyan az a helyi műsor (pl Mohács, Komló, stb...)A miskolci,nyíregyházi és bajai frekin RADIO_1_ a PS. (PI-t csak Bajánál tudok nemsokára írni,csak át kell hozzá forgatni az antennát,)
djlacee írta:Mely adókon megy helyi blokkban ugyan az a helyi műsor (pl Mohács, Komló, stb...)A baranyai adásban tudok segíteni: Mohács és Komló, ill. Pécs és Villány van összekapcsolva. Előbbi két helyen 4 órás, utóbbi két helyen 10 órás a helyi adás.
Wolfman írta:Már erősen reklámozzák a székesfehérvári frekvenciát:Éjszaka mondhatni kiváló a zenei kínálat! Nyoma sincs annak a 15-20 igazi mai slágernek, amit napközben tolnak. Ez többé-kevésbé hétvégén reggel is igaz.Budapesttől Balatonig végig szól a Rádió 1! Székesfehérváron a 103,8, Balatonon a 105,7 az igazi mai slágerek frekvenciája!vagy valami ilyesmi a szövege.
Éjjel fél 1 körül ez a szám ment egyébként, soha nem gondoltam volna, hogy ezt valaha is a Rádió 1-en hallom.