RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#169263  Szerző: mlaszlo

RadioFan írta: Én csodálkoznék, ha Érd után szólna a 90.3 zavarása nélkül. Egyébként elég szerencsétlenek ezek a frekibeosztások, pl. a 103.8 és a 103.9 is zavarhatja egymást.
A Tilos most se nagyon jön Érd felé, mert a Petőfi elnyomja.
Anno a Gondola rádió jött Érden is.
 #169262  Szerző: RadioFan

mlaszlo írta:
Kovi02 írta: A kiíráskor nem volt biztos,hogy az R1-é lesz a freki.(papíron :D )
Akkor nem, de most nem hiszem, hogy szólnának ha nem korlátoznák a sugárzást Székesfehérvár felé. A cél valószínűleg Budapest és Székesfehérvár közötti fehér foltok lefedése. Az más kérdés, hogy pont a fővárosi agglomeráción nem biztos, hogy segíteni fog.
Én csodálkoznék, ha Érd után szólna a 90.3 zavarása nélkül. Egyébként elég szerencsétlenek ezek a frekibeosztások, pl. a 103.8 és a 103.9 is zavarhatja egymást.
 #169261  Szerző: mlaszlo

Kovi02 írta: A kiíráskor nem volt biztos,hogy az R1-é lesz a freki.(papíron :D )
Akkor nem, de most nem hiszem, hogy szólnának ha nem korlátoznák a sugárzást Székesfehérvár felé. A cél valószínűleg Budapest és Székesfehérvár közötti fehér foltok lefedése. Az más kérdés, hogy pont a fővárosi agglomeráción nem biztos, hogy segíteni fog.
 #169260  Szerző: Kovi02

mlaszlo írta:
Kovi02 írta: Szerintem azért,mert egy hivatalosan nem helyi freki a városban tökéletesen jönne,így jóval több embert érne el jó minőségben,mint amennyire kiírták a pályázatot.

BP meg ugye a Tilos 90,3 miatt,gondolom én.

(OFF: DX szempontból érdekes lesz nálam,ha H polárban megy,mert éppen arra van most fordítva az antenna és jelenleg a Klagenfurt Ö3 szól igen tisztán a frekin. :D )
Nem hiszem, hogy szóvá tenné bárki is, hogy beszólna Székesfehérvárra is, hiszen amúgy is jelen van ott a Rádió1, így a 90.4 nem venne el senkitől sem hallgatót.
A kiíráskor nem volt biztos,hogy az R1-é lesz a freki.(papíron :D )
 #169259  Szerző: mlaszlo

Kovi02 írta: Szerintem azért,mert egy hivatalosan nem helyi freki a városban tökéletesen jönne,így jóval több embert érne el jó minőségben,mint amennyire kiírták a pályázatot.

(OFF: DX szempontból érdekes lesz nálam,ha H polárban megy,mert éppen arra van most fordítva az antenna és jelenleg a Klagenfurt Ö3 szól igen tisztán a frekin. :D )
Nem hiszem, hogy szóvá tenné bárki is, hogy beszólna Székesfehérvárra is, hiszen amúgy is jelen van ott a Rádió1, így a 90.4 nem venne el senkitől sem hallgatót.
 #169250  Szerző: Kovi02

RadioFan írta:
LuciFerko írta:A 90.4 eléggé komplikált lesz.
-Nem szólhat be Fehérvárra
-BP felé korlátozni kell

Ergo kb DK irányba lesz állítva Dunaújváros felé.
Fehérvárra miért ne szólhatna be? Nem találok semmit ami zavarná
Szerintem azért,mert egy hivatalosan nem helyi freki a városban tökéletesen jönne,így jóval több embert érne el jó minőségben,mint amennyire kiírták a pályázatot.

#169249  Szerző: RadioFan

LuciFerko írta:A 90.4 eléggé komplikált lesz.
-Nem szólhat be Fehérvárra
-BP felé korlátozni kell

Ergo kb DK irányba lesz állítva Dunaújváros felé.
Fehérvárra miért ne szólhatna be? Nem találok semmit ami zavarná
 #169248  Szerző: Nightman

Valoban zavarja a miklósi 96,4 de a hivatalos vételkörzetet tekintve nyilván nem.. :)
 #169246  Szerző: lorant38

Gr3g0ry írta:
lorant38 írta: És ahogy nézem a RadioSite-on a frekvencia listát, egy törökszentmiklósi adó is zavarhatja, az pont a 96,4-en ad.

Szóval 4 adó is zavarja, egy szlovák, a kecskeméti, a törökszentmiklósi, meg a paksi helyi? Durva.

Biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb lehetne a mostaninál is a hallgatottság, ha nem csak a belvárosban lehetne venni...
Miklósra szerintem már esélytelen a vétel.
Ok, de ki a pék beszélt erről :question:
 #169245  Szerző: Gr3g0ry

lorant38 írta: És ahogy nézem a RadioSite-on a frekvencia listát, egy törökszentmiklósi adó is zavarhatja, az pont a 96,4-en ad.

Szóval 4 adó is zavarja, egy szlovák, a kecskeméti, a törökszentmiklósi, meg a paksi helyi? Durva.

Biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb lehetne a mostaninál is a hallgatottság, ha nem csak a belvárosban lehetne venni...
Miklósra szerintem már esélytelen a vétel.
  • 1
  • 678
  • 679
  • 680
  • 681
  • 682
  • 1031