tiszavirag írta:Sziasztok !!0
Nos válaszolnék a kedves fiatalmber írásaira.
Immár kettő és fél éve van meg a flamingooradio.
Megkérlek ne minősítsd a hallgatók IQszintjét.
Ebből is látszik sajnos TE vagy az aki még mindíg nem nyugodott bele abba, hogy semmi lettél.
Azaz minden erőlködésedet felúlmulta a csőd.
Ami mai napig ott nehezedik rajtad és FELNŐTT ember léttedre más nem tud szórakozutatni mint a rádiók lejáratása .
Kérdem én ha olyan rossz a rádió és a hallgatók (akik között vannak tisztes korúak, diákok egyszóval vegyes, hallgatottság, tanárok ,köztisztviselő hölgy ) mire fel írsz te negatív commentet?
És persze a mai napig várom a 15 ezer forintomat amit a te rádiód szerverére fizettem ki.
NOS VÁROM SZERETETTEL A VÁLASZODAT ÉS KÖSZÖNTÖM AZ ITT JELENLÉVŐKET: TISZAVIRÁG
ÉN a tapasztalataimat írom, és ami az eljött emberek írnak, de ebbe a vitába nem megyek bele, hiszen ez a fórum nem ilyenekre van kitalálva, privátban szívesen válaszolok, de nyilvánosan nem folytatom, illetve ha igen azt sem itt, ez a fórum - mint írtam - szakmaibb annál, hogy vitát nyissak én vagy a kollégák. A Negatív vélemény is vélemény, a felőttesség kritizálása attól nem lesz hitelesebb ha azt a véleményt nem fogadod el, vagy nem foglalkozol vele.
A pénzed pedig senki sem kérte, te döntöttél akkor is úgy, hogy másik szervert akarsz az
állítólegos Én rádiómnak, így nem értem a panaszod. Privátban válaszoltam is, A továbbiakra nem kívánok reagálni, a fentiek miatt, privátban örömmel!
Köszönöm megértésed. Tisztelettel: RJ.
Én kérek elnézést!