RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#31086  Szerző: Mauro

djlacee írta: Igazából csak a végére kapcsoltam ide, aztán csak az tűnt fel hogy valami nő pofázik, és utána TCM logót láttam, aztán vége lett a reklámblokknak
Majd kiderül mi volt az. Úgy is fent lesz a neten ha esetleg lesz belőle valami.
 #31004  Szerző: djlacee

Mauro írta:
djlacee írta:
Mauro írta:Meg TCM magyarral szinkronnal. Még sehol se hallottam volna hogy terveznék a magyar szinkront.
Pedig lehet benne valami, mert az előbb a Cartoon Networkön magyar nyelvű TCM promó ment a reklámblokkban
Azt nem láttam. Filmet ajánlottak vagy TCM-t reklámozták hogy el indul magyarul?
Mert neten semmit se találtam erről.
Igazából csak a végére kapcsoltam ide, aztán csak az tűnt fel hogy valami nő pofázik, és utána TCM logót láttam, aztán vége lett a reklámblokknak
 #30993  Szerző: Mauro

djlacee írta:
Mauro írta:Meg TCM magyarral szinkronnal. Még sehol se hallottam volna hogy terveznék a magyar szinkront.
Pedig lehet benne valami, mert az előbb a Cartoon Networkön magyar nyelvű TCM promó ment a reklámblokkban
Azt nem láttam. Filmet ajánlottak vagy TCM-t reklámozták hogy el indul magyarul?
Mert neten semmit se találtam erről.
 #30990  Szerző: djlacee

#30959  Szerző: mlaszlo

ÁSZF változás december 6-tól

A szolgáltatás egy, kettő illetve három televízión is igénybe vehető, tehát az Előfizető
főkészüléke mellé két darab társdekódert igényelhet.
 #30716  Szerző: Mauro

SzD írta:
Mauro írta:Új Digi TV-s oldal

http://digitv.oldal.biz/

http://digitv.oldal.biz/index.php?lap=digitv-1

Erre bővítésre kíváncsi leszek.
Valahogy nem tudom komolyan venni ezt az oldalt. :) Vártam, vártam, hátha lesz belőle egy viszonylag korrekt site, de ugyanaz van még mindig. Nem tudom, honnan szedte az illető az infókat, de azért jó lenne, ha az említett csatornák bekerülnének a kínálatba. Főleg a Jetix Play, meg a Boomerang. Újra rászoknék a tévézésre és a mesenézésre. :lol:
Meg TCM magyarral szinkronnal. Még sehol se hallottam volna hogy terveznék a magyar szinkront.
 #30523  Szerző: mgabor

"Ez az oldal a Digi TV új csatórnáiról és hirekről szól." itt elbukott :lol:
 #30519  Szerző: SzD

Mauro írta:Új Digi TV-s oldal

http://digitv.oldal.biz/

http://digitv.oldal.biz/index.php?lap=digitv-1

Erre bővítésre kíváncsi leszek.
Valahogy nem tudom komolyan venni ezt az oldalt. :) Vártam, vártam, hátha lesz belőle egy viszonylag korrekt site, de ugyanaz van még mindig. Nem tudom, honnan szedte az illető az infókat, de azért jó lenne, ha az említett csatornák bekerülnének a kínálatba. Főleg a Jetix Play, meg a Boomerang. Újra rászoknék a tévézésre és a mesenézésre. :lol:
 #30044  Szerző: SzD

Majd megpróbálom így is, de ha így sem fog működni, akkor hagyom a rákba, mert nem ér meg annyit, hogy telefonálgassak, meg szerelő, meg ilyesmi. Én nagyon nem bánom, mert amúgy sem TV-zek túl sokat, más meg még nem panaszkodott rá... :)
Mindenestre még egyszer köszi! :chinese:
 #30010  Szerző: mlaszlo

SzD írta:Igen, így van, és köszi a tippet, megpróbáltam, de így sem jönnek ezek a csatornák. :(
Bár nem fogom kisírni a szememet, mert inkább zenét hallgatok, minthogy TV-t nézzek, de azért mégis bosszantó, hogy nem azt kapjuk, amiért fizetünk...
Esetleg még azt próbáld meg, hogy a második beltérit teszed az első helyére és úgy csinálni egy keresést, hogy nincs a második hozzá kötve. Ha így se megy, akkor elképzelhető, hogy a fej hibás az antennán, ebben az esetben ha nem tudod kicserélni, akkor ki kellene hívni a szerelőt, hogy nézze át mi lehet a probléma. Esetleg ha kimegy, akkor lehetne kérni, hogy rakjon fel inkább egy twin fejet. Annak kb. 4000.-Ft az ára, viszont azzal, hogy mind a két beltéri közvetlenül az antennához tud csatlakozni, ezáltal egymástól függetlenül tudnak működni és megoldódhat minden probléma.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 88