RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#19723  Szerző: nyikolaj

Ilyenkor azért kiváncsi lennék Bálint J-ra! 8-) Bement potyára? :P
 #19717  Szerző: Zoey

Ok, LuciFerkó, köszi hogy felviléágosítottad egy kicsit őket. Kezd megremegni a bizalmuk benne, csak így toovább, és aztán majd csak belátják, hogy jobb ez így. Nekik is könnyebb lesz :)
 #19716  Szerző: nyikolaj

Azért még ne lélegezzünk fel.Volt már ilyen sokszor.Sőt!emlékszem olyanra is,hogy D.u 14:00-tol egészen másnap reggelig csak sss volt.(akkor is mindenki örült mint most.)Aztán d.e ujra megszolalt.Szerintem még nincs vége.Különben is Tirpákiában még ugyanugy szól.
 #19715  Szerző: Zoey

Jha, láttam már ide is kiírtad :) nagyon nagy
 #19714  Szerző: Zoey

Ugye ez már végleges?
Jó a vita, ami a goldfm.hu kív.falán megy. A hallgatók persze kitartanak, és azt hiszik, nekik van igazuk, hogy ez egy szent rádió, ami teljesen becsületes volt mindeddig. Győzzétek már meg őket, hogy nem így volt... LuciFerkó már megtette :) Tetszett az üzenete (ATB-től a Don't stop-ot kérte, na vajon kinek? Naná hogy az NHH-nak) :)
 #19701  Szerző: SzD

Kicsit szakadnék a röhögéstől, ha ezt leadnák, a mellékelt üzenettel együtt. :X.:

Lehet, hogy követlek Téged, csak én betelefonálok és kérem ugyanúgy az NHH embereinek mondjuk McFly - Don't Stop Me Now-t.
 #19699  Szerző: LuciFerko

írtam a kívánságfalra
szeretném kérni a Nemzeti Hírközlési Hatóság embereinek az ATB- Don't Stop c. számát!
:hehe: :hehe: :hehe:
 #19692  Szerző: LuciFerko

Johnny írta:Véged van Gosk FM.
3 évig fizetés nélkül uralni a piacot.

Na ezt tanitsátok a szar főiskolátokon. Hogy kell lopni csalni törvénytelenkedni.

Tünci van innen Miskolcról örökre.
106.5 SSSSSSSSSSSSSSSSS? 8-) HAJRÁ NHH!!!!!
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 222