Pasa írta:A másik alá miért tehetnek?djlacee írta:Lesz zene alatta, netboardon ezt írtákIgen, és állítólag rádiót jogi okok miatt nem tehetnek alá.

Pasa írta:A másik alá miért tehetnek?djlacee írta:Lesz zene alatta, netboardon ezt írtákIgen, és állítólag rádiót jogi okok miatt nem tehetnek alá.
djlacee írta:Lesz zene alatta, netboardon ezt írtákIgen, és állítólag rádiót jogi okok miatt nem tehetnek alá.
Promenád írta:Ez röhejes... Most belenéztem, hát olyan, mintha 5 perc alatt dobták volna össze, legalább tettek volna alá valami zenét, mint pl. a MinDig TV saját info csatornája esetén, hogy megy alatta a Petőfi Rádió. Dehogy ez "házon belül" mért megoldhatatlan?mlaszlo írta:Bocs, elfelejtettem a forrást odaírni : http://dtvnews.hu/hirek/elindult-az-mtv ... c.facebook .Promenád írta:2013. április 4-én, a délelőtti órákban, elindult a MinDig TV "A" multiplexén az MTVA Info TV. Elsősorban a digitális átállással kapcsolatos tájékoztatók olvashatók, valamint a hirado.hu hírei. A közeljövőben műsorinformációkkal is bővül a tartalom.Túlzás azt mondani, hogy elsősorban a digitális átállásról vannak infók, ugyanis arról mindössze ennyit írnak, azt is kb. negyed óránként:
![]()
![]()
A fennmaradó időben a híradó.hu hírei mennek, elég nehezen olvashatóan.
Pasa írta:Egyszerű trehányság. Ennek a Philips ETC-nek van 16:9-es változata is, Európában sok helyen használják.Nem értem akkor miért nem állítják át, persze ez legyen a legnagyobb probléma.
mlaszlo írta:Az RTL Klub valami miatt továbbra is 4:3-as monoszkópot ad, minden platformon, a HD adáson is.Egyszerű trehányság. Ennek a Philips ETC-nek van 16:9-es változata is, Európában sok helyen használják.
bukkfa24 írta:Éjszaka,műsorszünet alatt sugárzott monoszkópon levő kör az alábbi tv-készüléken történő képarány-beállításkor volt szabályos:Az RTL Klub valami miatt továbbra is 4:3-as monoszkópot ad, minden platformon, a HD adáson is. A műsoridő alatt viszont amikor 16:9-es tartalom van, akkor az a Mindig TV-n is 16:9-es. Ugyanaz megy ki Mindig TV-n, mint amit a kábelesek is kapnak.
-RTL klubnál 4:3
-FEM 3 és MTVA info-nál autom.széles és 16:9-nél
Más képarány-beállításnál vízszintes vagy függőleges irányban megnyúlt volt az a bizonyos kör,vagyis a kép.
A többi csatorna nem sugárzott monoszkópot.
Mindezekből talán azt lehet megérteni,hogy a Mindig Tévé olyan képformátumban sugároz,amilyet az illető csatorna a rendelkezésére bocsát.