RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#46405  Szerző: Johnny

hdshouter írta:
nyikolaj írta:Vajon a Crazy Jam, a Crazy fm-en lesz majd? :roll:
Én remélem, hogy nem, nekem nem kéne még egy denszer rádió az éterbe... :sealed:
Szerintem mind1 milyen a stílus ha maga a rádió jó (az hogy kinek nem tetszik az egyéni szociális probléma)
Viszont a 0,2 W a rádiózás megcsúfolása. 10 embernek rádiózni még az áramért is kár !!
 #46399  Szerző: hdshouter

nyikolaj írta:Vajon a Crazy Jam, a Crazy fm-en lesz majd? :roll:
Én remélem, hogy nem, nekem nem kéne még egy denszer rádió az éterbe... :sealed:
 #46389  Szerző: nyikolaj

Vajon a Crazy Jam, a Crazy fm-en lesz majd? :roll:
 #46262  Szerző: jimmer

:lol: Andrew baze ha értelmeznéd is amit leírtam, akkor rájönnél, hogy ez nem sok, hiszen csak a 2009 nyarán pályázókat érinti. Azokból is csak a nyerteseket. Ez azért nem olyan sok.. :lol:
 #46195  Szerző: Andrew5

jimmer írta:Szeretném kérni az összes, 2009 nyarán pályázott és nyertes kisközösségi műsorszolgáltatót, akik már rendelkeznek információval frekvencia és ERP adatokkal (ami nem egyezik a műsorszolgáltatás pályázati kiírásban (0,5W-10W) szerepelttel, feltétlen keressenek meg emailben (viktor@radiosmile.hu) vagy telefonon (70/3-26-27-26) FONTOS!

Johhny plíz te is!

Köszi
Most azokra gondolsz akiknek 0.5 alatt van az engedélyük? Abból van bőven. :-)
 #46184  Szerző: jimmer

Szeretném kérni az összes, 2009 nyarán pályázott és nyertes kisközösségi műsorszolgáltatót, akik már rendelkeznek információval frekvencia és ERP adatokkal (ami nem egyezik a műsorszolgáltatás pályázati kiírásban (0,5W-10W) szerepelttel, feltétlen keressenek meg emailben (viktor@radiosmile.hu) vagy telefonon (70/3-26-27-26) FONTOS!

Johhny plíz te is!

Köszi
 #45853  Szerző: Szd96

Johnny írta:...Fridely Úr nevéhez fűződik...
Fridély úr nekem rokonom... :sealed:
 #45806  Szerző: LuciFerko

De elvan csak az nem szerepel itt. Meg kéne őket kérdezni (mikor pályázol elkell dönteni hogy mi legyen a név)
 #45797  Szerző: nyikolaj

A névválasztás még nincs eldöntve az 94 mhz-nél?(Miskolc)
 #45767  Szerző: Johnny

Az Extrém businessnek már volt frekije Érden... Junior rádió néven futott, Fridely Úr nevéhez fűződik, csak úgy mint Pesten az ex Extrém Rádió, ami Mária rádió már asszem.
Most beújított egy kisköz frekivel? hmm
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 164