RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#78716  Szerző: Rossco

A többiről inkább ne is beszéljünk :gülü:
 #78715  Szerző: markfelt

:lol:
 #78708  Szerző: sandor801016

Tisztelt fórumozók! Tisztelt Moderátorok!

"A Hallgatóik nagy része sem az IQ szintjükkel hódít"

Ez az idézet: RadiosJani szavai: Kérdezem én: mint laikus, hogy egy rádiós, aki tiszta szívből működtet rádiót: leminősítheti-e a Kedves Hallgatókat, ennyire, ahogyan ez az Úri ember megtette?? Mert ha igen, akkor ez szégyen gyalázat. Ha én rádiót vezetek: nem minősítek le egyetlen egy Kedves Hallgatót sem, csak azért, mert valaki mulatóst, vagy éppen tuc-tuc zenét szeretne hallgatni. Undorító az ilyen hallgatói IQ leminősítés, megjegyzem, hogy a Flamingos chaten: több számban vannak pedagógusok is, és igen jól érzik magukat. Úgy, hogy egy kicsit Janikám visszább vehetnél magadból, és megkérném a Tisztelt Moderátorokat, illetve Főadminokat, hogy az ilyen jellegű megnyilvánulásokat nyomban szűrjék ki, és távolítsák el.

Köszönöm szépen.

Tisztelettel:
 #78707  Szerző: Milán

RadiosJani írta:Na jó, ha már a szánalom küszöbét tapossuk: http://www.flamingoradio.co.cc/
Ennek az alapja annó tőlünk lépett ki amikor még mi sem gondoltuk komolyan, csak
ők meg is ragadtak azon a látható és hallható szinten. A Hallgatóik nagy része sem
az IQ szintjükkel hódít. (Chat) Ez tipikusan az a "rádió" amit unalomból csináltak
páran. Nem tudják mi az a szerkesztés, vagy ilyesmi csak csinálják ahogy nekik
tetszik. tuc-tuc és mulatós felváltva. gondolom ismeritek ezt a fajta netes izét
Sajnos minden második netes rádió ilyen. :(
 #78706  Szerző: sandor801016

Szia Radios Jani

Ha annyira nagy tudású vagy, akkor miért nem jött össze már korábban a rádiód?? Ne kritizáld a Flamingosokat, mert Ők azért letettek valamit az asztalra, még Te majd minden héten oldalakat váltottál: Voltál már minden: Szatyor Rádió, Radio Edit, Combo Radio, és még sorolhatnám... Söprögess a saját házad táján, és utána kritizálj bárkit is. Én személy szerint nem rádiózom, de akkor rádióztam, amikor a Flamingo indult. Úgy, hogy légy oly kedves, és söprögess a saját rádiód háza táján.

Szia
 #78704  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #78703  Szerző: RadiosJani

Üzenet Törölve!
Privát levelezésben tárgyalva!

Elnézést kérek a fórumozóktól a nem ide illő
és személyeskedő vitáért ami egy vélemény miatt
alakult ki. Sajnálom, hogy vannak ilyenek, de inkább
kitörlöm, mintsem tovább folytatódjon, így Én az első
lépésem megtettem, a többi nem rajtam múlik, így
kiderül ki a felnőtt és ki nem az.