RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#119684  Szerző: kukac

@Attis: nem nagyon tudom eldönteni, hogy most egyetértesz velem, vagy félreértesz engem. Én mindenesetre inkább úgy látom hogy kb. egyre gondolhatunk.
 #119682  Szerző: Attis

Zorro90 írta:
FLaci81 írta:Szerintem simán lehetne végre egy Dance rádió is, na nem mintha ezen nem szólnának ilyen zenék, de hát akkor is na... :)
Amit persze országosan lehetne fogni, na de olyan világ itt sose lesz szerintem.
Nekem is ez az álmom, mégpedig úgy, hogy nagyobb arányban legyenek néhány évvel ezelőtti dance sikerek, sőt akár ennél régebbi klasszikusok (pl. korai ATB, Faithless, Lasgo).
MP3, netrádió... ;)
 #119681  Szerző: Attis

kukac írta:ja, ha hátasztán', akkor nem mondtam semmit.
Elolvastam a korábbi hozzászólásod is.
A legnagyobb probléma, hogy ha "slágerekről" beszélünk, még mindig lehet asszociálni a Sláger Rádióra. Nézd meg az egyetlen országos
kereskedelmi rádiót. Ilyen hosszú szignált... :lol: "Csak slágerek"... Vajon miért? :lol:
Class FM, a rádió. (Ez meg ugye utal a Danubius, az én rádióm szignálra.)
És ebbe a sorba illik bele a Rádió1 is.
Én csak hallgató vagyok, de ezektől a kliséktől nem lehet szabadulni? Vagy még mindig lehet róluk lehúzni bőrt?
 #119680  Szerző: Zorro90

FLaci81 írta:Szerintem simán lehetne végre egy Dance rádió is, na nem mintha ezen nem szólnának ilyen zenék, de hát akkor is na... :)
Amit persze országosan lehetne fogni, na de olyan világ itt sose lesz szerintem.
Nekem is ez az álmom, mégpedig úgy, hogy nagyobb arányban legyenek néhány évvel ezelőtti dance sikerek, sőt akár ennél régebbi klasszikusok (pl. korai ATB, Faithless, Lasgo).
 #119678  Szerző: kukac

ja, ha hátasztán', akkor nem mondtam semmit.
 #119675  Szerző: FLaci81

kukac írta:
FLaci81 írta:Mondjuk ezt a szlogent hogy " Maximum Dance " még egy külföldi is aránylag megérti, ezért is jó, meg jól is hangzik szerintem.
ezzel beszűkítené a saját mozgásterét és limitálná a célcsoportot kizárólag a dancekedvelő rétegre.
Hát aztán? :)
Van komolyzenei rádiónk (Bartók), rock rádiónk (Best of Rock FM)... Szerintem simán lehetne végre egy Dance rádió is, na nem mintha ezen nem szólnának ilyen zenék, de hát akkor is na... :)
 #119653  Szerző: kukac

FLaci81 írta:Mondjuk ezt a szlogent hogy " Maximum Dance " még egy külföldi is aránylag megérti, ezért is jó, meg jól is hangzik szerintem.
ezzel beszűkítené a saját mozgásterét és limitálná a célcsoportot kizárólag a dancekedvelő rétegre. a slágerezés pedig már nagyon erőltetett, lábrázást kapok ha csak meghallom a szót. itt jön elő az a probléma, hogy a rádiók kreatív szakemberei egyfolytában a múltból emelnek be dolgokat ahelyett hogy a jelen, vagy a közeljövő (vélhető) hallgatói trendjeit próbálnák megcélozni...
a sláger-szóról nekem mindig az "oldies, but goldies"-fogalomkör ugrik be.
 #119651  Szerző: FLaci81

Mondjuk ezt a szlogent hogy " Maximum Dance " még egy külföldi is aránylag megérti, ezért is jó, meg jól is hangzik szerintem.
 #119650  Szerző: Zorro90

Bárdos Laci 7:20-kor: "6 óra 20 perc van, 5 perccel múlt negyed 8" :D :D :D
 #119638  Szerző: Zorro90

adminisztrator írta:amúgy ez a "mai slágerek, maximumon", mint olyan, kb. az eddigi legsnasszabb komolyan gondolt hazai rádiós szlogen. (szerintem.. de minden szerintemesen értendő úgyis) erőltetett, vontatott, nem eredeti, karakterszétbaszó, nemes egyszerűséggel fos. ennek tetejében még hülyén is hangzik.

megnézem, hogy lesz így ebből egy menő rádió.
ugyanakkor "a zene a maximumon" patent volt.

lehet itt széles izás csillivilli arculat (96kbps adókkal), meg szarból is várat építeni, na de emésztőgödörre (értsd: ha a dolog gerincével van baj) már nem lehet.

mondjuk tökéletesen illene ez a szlogen a leendő debreceni korzó rádió fm95-höz...
Megnyugodtam, hogy nem az én készülékem hibája, hogy a hangzás sokkal rosszabb mint amilyen a Rádió 1-é, sőt régen az Aliscáé volt. :(
Egyébként minden szavával egyetértek.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 108