RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#3683  Szerző: molnarb

Chester írta:Jaja. :twisted:

Lehet hogy így olcsóbban kapja a csatornát...

2 hangsáv van. Eng, AC3 5.1 Eng. Kiváncsi leszek h pl Győrben a Vidánál milyen nyelvű lesz.
Érdekelne ez a telepítőkód engem is... vajon azonos vagy egyedi? Neked mi volt az STB-d kódja?
 #3600  Szerző: Zoshi

Igen gondoltak.. Amikor írkáltam a kódokat mindíg kezdtem unni, de egyből az lebegett a szemem elött h esetleg a tkábeles csatik is bejönnek, sajnos nem.. :(
Pl: Aminek nagyon örültem volna, az a gyerekcsomag ugye. 394 a sávja, beírom jelzi h van ilyen, van jel rajta, de keresésnél nem talál semmi.
 #3599  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Rájöttem mi az a Hálózat keresés. Ha azt enhedélyezem keressénél, akkor az összes + csatit, amit nem tettek bele a softverbe, de ott vannak lekeresi.

Sajnos nem, azt írtam is h azért is akartam megfejteni, hátha megtalálja az összes csatit, és ha kódolatlan vmiek véletlen (mostanába elég sok ilyen van) akkor tudnám nézni. :D Sajnos okosan van ez megoldva.. Ha tkábeles softvert tennék rá, lehet bejönne. :P
Kár, pedig az lett volna az igazi sikerélmény, ha a T-Kábeles csatornák is bejöttek volna, de úgy látszik a szoftverkészítők gondoltak az ilyen lehetőségek kivédésére is :cry:
 #3598  Szerző: Zoshi

Rájöttem mi az a Hálózat keresés. Ha azt enhedélyezem keressénél, akkor az összes + csatit, amit nem tettek bele a softverbe, de ott vannak lekeresi.

Sajnos nem, azt írtam is h azért is akartam megfejteni, hátha megtalálja az összes csatit, és ha kódolatlan vmiek véletlen (mostanába elég sok ilyen van) akkor tudnám nézni. :D Sajnos okosan van ez megoldva.. Ha tkábeles softvert tennék rá, lehet bejönne. :P
 #3597  Szerző: mlaszlo

Ezzel a kézi kereséssel azoknak a csomagoknak a csatornáit is megtalálja, amik a Vidanet-nél nincsenek? (pl. Movie, Junior)
 #3596  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Igen, Mindent meglehet adni. Frekvencia, Szimbolum arány, Konstelláció, meg vmi Hálózat keresés, ami nemtom mire jó.

És szoftvert lehet frissíteni kézzel, vagy beállítani h mindíg letöltse automatán, kézzel te frissíted, vagy letőltés-telepítés elött megerősítést kérjen. Ez mondjuk jól jöhet, ha mondjuk tudod h holnap frissítés lesz, nem leszel itthon, és vmit fel szeretnél venni. Egyszerűen átállítod kézire, és kész. :D
Értem, akkor ezt érdemes volt megfejteni ;)
 #3595  Szerző: Zoshi

Igen, Mindent meglehet adni. Frekvencia, Szimbolum arány, Konstelláció, meg vmi Hálózat keresés, ami nemtom mire jó.

És szoftvert lehet frissíteni kézzel, vagy beállítani h mindíg letöltse automatán, kézzel te frissíted, vagy letőltés-telepítés elött megerősítést kérjen. Ez mondjuk jól jöhet, ha mondjuk tudod h holnap frissítés lesz, nem leszel itthon, és vmit fel szeretnél venni. Egyszerűen átállítod kézire, és kész. :D Kár h nincs egy olyan stb amit ha elcseszek nem lesz gomnd belőle. Ha jól láttam a Vida az új softvert a 426 osról szedi le, nekem tegnap onnan szedett le softvert, igaz nem történt változás. HA megtudnám a Tkábel-es honnan frissül.. :D
 #3594  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Igen tudom, láttam. Innen kerestem le hol lehetnek a HD adások, és a többit is hátha még behoz vmit, de sajna nem. :D
Most már értem. Ebben a szerviz menüben akkor manuális a frekvenciák szerint tudsz keresni?
 #3593  Szerző: Zoshi

Igen tudom, láttam. Innen kerestem le hol lehetnek a HD adások, és a többit is hátha még behoz vmit, de sajna nem. :D
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 93