RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#113481  Szerző: mlaszlo

bukkfa24 írta:Eddig is volt Info csatorna a C multiplexen.
Ez egy új Info csatorna,az előbbitől eltérő?
Vonzóbbá lehetne tenni ezt a digitális átállást,ha nemcsak a három közszolgálati adó műsorait sugározná a Mindig Tévé 16:9 formátumban !Az A mux többi és a C mux extra alapcsomag minden műsorát 4:3 formátumban sugározzák,ami gyakorlatilag a lapos készülékkel rendelkezők lebecsülését jelenti !Ennek az áldatlan állapotnak a megszüntetéséről kellene gondoskodni minél hamarabb,vonzóbbá lehetne tenni így a digitális átállást,jobb kedvvel szánnák rá magukat az emberek az átállásra !
Nem tudom mire alapoztad azt a kijelentésed, hogy 4:3-as az összes csatorna, ugyanis minden adó 16:9-es, aminek van 16:9-es forrása, beleértve a TV2-őt és az RTL Klub-ot is.
A "C" multiplexen lévő Info csatorna a Mindig TV szolgáltatás információs csatornája, míg az "A" multiplexen indult MTVA Info csatorna az MTVA információs csatornája, 99%-ban a híradó.hu híreit adja, de később az ígéretek szerint bővülni fog más tartalommal is.
 #113479  Szerző: bukkfa24

Eddig is volt Info csatorna a C multiplexen.
Ez egy új Info csatorna,az előbbitől eltérő?
Vonzóbbá lehetne tenni ezt a digitális átállást,ha nemcsak a három közszolgálati adó műsorait sugározná a Mindig Tévé 16:9 formátumban !Az A mux többi és a C mux extra alapcsomag minden műsorát 4:3 formátumban sugározzák,ami gyakorlatilag a lapos készülékkel rendelkezők lebecsülését jelenti !Ennek az áldatlan állapotnak a megszüntetéséről kellene gondoskodni minél hamarabb,vonzóbbá lehetne tenni így a digitális átállást,jobb kedvvel szánnák rá magukat az emberek az átállásra !
 #113415  Szerző: Promenád

mlaszlo írta:
Promenád írta:2013. április 4-én, a délelőtti órákban, elindult a MinDig TV "A" multiplexén az MTVA Info TV. Elsősorban a digitális átállással kapcsolatos tájékoztatók olvashatók, valamint a hirado.hu hírei. A közeljövőben műsorinformációkkal is bővül a tartalom.
Túlzás azt mondani, hogy elsősorban a digitális átállásról vannak infók, ugyanis arról mindössze ennyit írnak, azt is kb. negyed óránként:
Kép Kép Kép

A fennmaradó időben a híradó.hu hírei mennek, elég nehezen olvashatóan.
Bocs, elfelejtettem a forrást odaírni : http://dtvnews.hu/hirek/elindult-az-mtv ... c.facebook .
 #113377  Szerző: Glenn

Megújult a Ma reggel arculata. Nem mondom, hogy ütős lett, de jobb, mint az előző volt.
 #113376  Szerző: mlaszlo

Promenád írta:2013. április 4-én, a délelőtti órákban, elindult a MinDig TV "A" multiplexén az MTVA Info TV. Elsősorban a digitális átállással kapcsolatos tájékoztatók olvashatók, valamint a hirado.hu hírei. A közeljövőben műsorinformációkkal is bővül a tartalom.
Túlzás azt mondani, hogy elsősorban a digitális átállásról vannak infók, ugyanis arról mindössze ennyit írnak, azt is kb. negyed óránként:
Kép Kép Kép

A fennmaradó időben a híradó.hu hírei mennek, elég nehezen olvashatóan.
 #113370  Szerző: Promenád

2013. április 4-én, a délelőtti órákban, elindult a MinDig TV "A" multiplexén az MTVA Info TV. Elsősorban a digitális átállással kapcsolatos tájékoztatók olvashatók, valamint a hirado.hu hírei. A közeljövőben műsorinformációkkal is bővül a tartalom.
 #112863  Szerző: Attis

Az igénytelen új arculatot már megszoktam. De nem értem, hogy milyen logika (???) alapján teszik ki a HD-feliratot. Most a Forma1-en kint volt, a hétközi válogatott meccsen ill. a Fradi-Újpest meccsen a sima logo volt csak. Érdekes.
 #112821  Szerző: asimov

Az esti időjárásjelentésben már megy (sárga szalagcsíkban) a kiemelt figyelmeztetés a jövő heti időjárást illetően.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 235