RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#20175  Szerző: Mauro

Nem csökkenteni kéne a digitális kínálatot hanem inkább bővíteni kellene.
Lenne egy két említésre méltó csati.
NGC HD-ra azt írják lesz magyar hangsávja. Ez re így lesz vagy elírás?
 #20172  Szerző: Zoshi

...... ezt már nemtom kommentálni, ez már nem az első eset. Így csak magukat égetik le h nem tudnak dönteni, v nemtom mi van, lassan már bármít írnak nem lehet majd hinni nekik, mer lehet h meggondolják magukat, vagy nem úgy lesz ahogy mondták. :D
 #20170  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik mégis marad digitálison a Budapest TV. Fenn van a honlapon a július 1-jétől érvényes csatornakiosztás, amiből az értesítésnek megfelelően kikerült a Budapest TV, viszont feltettek még egy csatornakiosztást, ami július 2-ától érvényes, abban pedig visszakerült a Budapest TV:
http://www.upc.hu/pdf/digital_cabletv_090702.pdf
A mediabox-ról is lekerült a Budapest TV kikerüléséről szóló üzenet.
 #19062  Szerző: tomee87

mg írta:már nem is optikán? akkor szar...
Há' valamivel rá kell rakni az analóg modulátorra az optikán érkező IP alapú digitális jelet.
 #19056  Szerző: mlaszlo

jeek írta:A UPC-n kivül valamelyik szolgáltató adja még az Info24 TV-t?? Nem tudja valaki véletlenül?
Ha igen, akkor van saját csík ott ahol a UPC csíkja van? Illetve a UPC-s reklámokat a UPC rakja vajon rá a csatornára vagy az Info 24 TV??
Csak azért érdeklődöm, mert ugye a PR-nél is indul 1 hónap múlva és kivi vagyok mire számíthatok, lehet hogy UPC-s reklámokra a PR hálózatán? :D
Szerintem lesz külön PR-es verzió is, mert most úgy tudom, hogy külön AD-s és külön UPC-s verzió is van belőle, mert a UPC-sen vannak UPC reklámok és digitális csatornák műsorajánlói is és ezt biztos nem a UPC rakja be, mert végig kint van az info24 logója és feliratai, ezeket pedig nem lenne értelme más szolgáltatóknál is adni.
Hogy milyen módon terjesztik azt nem tudom, de elég gyenge minőségű (időnként belassul a kép, néha le is fagy, a hang nagyon halk és végig egy erős búgás is van alatta). Az ajánlott termékek sem olyanok, amikre hatalmas igény lenne.
 #19055  Szerző: mg

már nem is optikán? akkor szar...
 #19054  Szerző: rsite1

isteni, köszi!
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 103