tomee írta:Még mindig masszív sistergés megy a 88.1-en. Mi lehet ennek az oka?Igen, napok óta így van, miközben a 97,3 meg szól. Nem lehet, hogy áttetetik az adót a Citadellára?
tomee írta:Még mindig masszív sistergés megy a 88.1-en. Mi lehet ennek az oka?Igen, napok óta így van, miközben a 97,3 meg szól. Nem lehet, hogy áttetetik az adót a Citadellára?
mgabor írta:Az lehetséges. Az én videómon hála jó égnek bármelyik csatorna teletextjéről be tudta állítani az időt és DVD írom is ilyen csak azon érdekes nem müxik a TXT.Mauro írta:De nálam csak akkor állítja be RDS-ről az órát ha én akarom. Ez CT automatikus? Nem lehet ki kapcsolni?rádiója válogatja, gondolom.
nekem videóm is olyanom volt, hogy csakis az 1. programhelyre beállított csatorna teletextjéről lehetett beállítani az órát
Mauro írta:De nálam csak akkor állítja be RDS-ről az órát ha én akarom. Ez CT automatikus? Nem lehet ki kapcsolni?rádiója válogatja, gondolom.
mgabor írta:De nálam csak akkor állítja be RDS-ről az órát ha én akarom. Ez CT automatikus? Nem lehet ki kapcsolni?Mauro írta:a CT, az RDS-ben kisugárzott pontos időPasa írta:Nekem tetszene a zenei kínálat, de mégse kapcsolok ide, mert elállítja a rádióm óráját...Az RDS?
Mauro írta:a CT, az RDS-ben kisugárzott pontos időPasa írta:Nekem tetszene a zenei kínálat, de mégse kapcsolok ide, mert elállítja a rádióm óráját...Az RDS?
Pasa írta:Nekem tetszene a zenei kínálat, de mégse kapcsolok ide, mert elállítja a rádióm óráját...Az RDS?