RADIOSITE Fórum

• Discovery (Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Eurosport...)

#61494  Szerző: donder

Tegnap éjjeltől ma hajnalig akadozott a Műholdas vétel a UPC debreceni telephelyén, ezért a 750 MHz-es rendszeren több órás akadozás,illetve kiesés volt. Képet csinálni már nem volt erőm... Bocsánat.. :)
 #60694  Szerző: djlacee

Én már eddig is hallottam 4 különböző narrátort, de ez már az 5. volt
 #60692  Szerző: brain

Ha minden igaz, a PORT.hu szerint a Desert Island - Lakatlan sziget c. részt vetítették. Ez tényleg érdekes, ugyanis ebben az epizódban - a már megszokott két magyar hangjától (Kárpáti Levente, Zámbori Soma) eltérően - egy harmadik színész (Viczián Ottó) szinkronizálja Bear Grylls-t. Valószínűleg ez zavarhatott meg téged. Sőt, a legutolsó részben (6×13 - Műhelytitkok) is más, itt Széles Tamás narrálja Bear-t. Gondolom, ilyen esetben, ha az adott színész éppen akkor nem ér rá, akkor kell találni helyette valaki mást.
 #60684  Szerző: djlacee

Miért lett újraszinkronizálva a Túlélés Törvényei? :gülü:
 #59424  Szerző: djlacee

Ilyenek más csatornákon is szoktak lenni, pl CNN-en, de volt már Viván, Extreme-en, Cartoon Networkön is.
 #59423  Szerző: donder

Azért kicsit sem fa*zok a UPC-sek...
A ma déli Dirty Jobs (Piszkos munkák) adás kellős közepén bedobnak egy hangilag agyonvezérelt UPC reklámot, azták vissza a sorozatra... :X.:
 #55624  Szerző: donder

Mostanában a gyorsajánlókban meg OCTOBER.03van írva, a rendes ajánlóban meg normálisan OKTÓBER 3
Spec ez is Bear Grylls reklám volt...
 #54116  Szerző: djlacee

az kisebb gond mint a SZAPTEMBER. de nem értem, minden nyelvben E-vel van írva, akkor hogy szúrhatták el?
A műsort meg már vártam :D
 #54114  Szerző: donder

Ezt én is láttam... :D Felbontást elfelejtették átállítani...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18