RADIOSITE Fórum

• Médiatörvény

#61098  Szerző: mimi

Ha politikai, ha nem, kiállok amellett a nézetem mellett, hogy igenis elvárom azon jognak a biztosítását, hogy a véleményt le lehessen írni és el lehessen mondani. Vállalom érte a bant. Pont.
 #61095  Szerző: donder

De mimi! Itt az is ott van, hogy van egy FÓRUM SAZBÁLYZAT amit viszont be kell tartani...
És abban világosan ki van fejezve hogy a Politikai nézeteidet a Radiosite.hu fórum keretein belül nem írhatodle, mert vagy warn, bagy bann, account_delte várhat rád...Én szóltam... ;)
 #61094  Szerző: mimi

Az elmúlt 20 év mocskos szabályozatlanságának eredménye volt az is, hogy ha találtál magadnak felületet hozzá, nyilvánosság előtt előadhattad ezt az álláspontodat. Én tiszteletben tartom a jogodat hozzá, hogy leírd, kérlek, te is tartsd tiszteletben az enyémet, hogy továbbra is leírhassam, hogy ez a helyzet úgy szar, ahogy van, amit meg te írsz, az nettó hülyeség, pláne nem önálló gondolat.
 #61092  Szerző: donder

Nem akarok védeni meg támogatni sem senkit, de véleményem szerint félig az... Hisz majdnem erről szól... :)
 #61058  Szerző: Szepi

Tudtommal ez nem politikai fórum. :gülü2:
( A KlubRádiós kommentedhez ugyanezt beírhatnám)
 #61048  Szerző: steve

Szívből örülök neki, hogy végre egy kemény és határozott törvényalkotási folyamat keretében egy jó médiatörvény született. Amit az elmúlt 20 év szánalmas politikai szereplői képtelenek voltak véghez vinni, azt most egy kétharmados, stabil kormánytöbbség végre megcsinálta. Akik meg jajgatnak, sírnak és Brüsszelbe mennek ki panaszkodni, azok annak a mocskos, szabályozatlan médiatörvénynek a haszonélvezői, akik eddig milliárdokat szedtek össze maguknak és mocskoltak embereket. Ezentúl a Tóta W félék majd kétszer is meg fogják gondolni, hogy mit írhatnak a keresztényekről és nem lehet olyan ocsmányságokat leközölni, amit naponta tesznek. Az ugyanis egy nemzet arcul köpése, amit ő és a hozzá hasonlók végeznek.

A százalékos magyar zene arányra pedig én is kíváncsi leszek a Rádió 1, Rejsz FM esetében. Hogyan oldák majd meg? Tényleg Dj Szatmári és Jucus és Josh és Jutta fog utóbbin szólni? Amilyen színvonalon működnek már egy ideje, könnyen elképzelhető.
 #61023  Szerző: molnarb

Köszi, bár kíváncsian várom mikor és hol lesz a végleges... elvégre egy bő hetünk van, hogy hatályba lép így esetleg fel kéne rá készülni a műsorszolgáltatóknak.
 #61007  Szerző: molnarb

Egyáltalán hol található meg úgy kompletten az egész új Médiatörvény? Mert mindenki csak szemezget és idéz, de hol van meg úgy kompletten az egész, mint az ORTT weblapján anno fenn volt az egész.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 25