RADIOSITE Fórum

• Rádió Oxygeen - Miskolc - 93.1 MHz

#75068  Szerző: LuciFerko

a crazyvel ellentétben remélem ennek annyi lesz.
 #75067  Szerző: Rony

Az új Nmhh-s törvények szerint ez a rádió is menni fog a lecsóba.
Vagy nem?
 #75061  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #75047  Szerző: TG

Ökorello Alapítvány
Oxigén Rádió
nem nyereségérdekelt
3 400 250

Na megvan, amiért elindult a "rádió"...bár én ezt nem nevezném annak...
 #72045  Szerző: TG

FLaci81 írta:
TG írta:
Rony írta:Tettem egy kísérletet a 106.5 megmentésére,illetve arra ,hogy kezdjünk már vele valamit.
Remélem,hogy sikerülni fog.Most várom az eredményt.Fogjunk össze és csináljunk végre egy helyi kereskedelmi rádiót.
Szép dolog is az optimizmus :D
Gold Fm-es idők, a 106,5-öt Miskolctól az M3-as autópályán majdnem Mezőkövesdig lehetett hallgatni, de jó is volt...
Egy újabb City Rádió Bazsa Krisztinával az élen se lenne rossz ezen a frekin! :)
Azért én elég sok negatívat tudnék említeni az egykori Gold-ról..de ez már nagyon OFF!
 #72041  Szerző: FLaci81

TG írta:
Rony írta:Tettem egy kísérletet a 106.5 megmentésére,illetve arra ,hogy kezdjünk már vele valamit.
Remélem,hogy sikerülni fog.Most várom az eredményt.Fogjunk össze és csináljunk végre egy helyi kereskedelmi rádiót.
Gold Fm-es idők, a 106,5-öt Miskolctól az M3-as autópályán majdnem Mezőkövesdig lehetett hallgatni, de jó is volt...
Egy újabb City Rádió Bazsa Krisztinával az élen se lenne rossz ezen a frekin! :)
 #72005  Szerző: TG

#72004  Szerző: Rony

Tettem egy kísérletet a 106.5 megmentésére,illetve arra ,hogy kezdjünk már vele valamit.
 #71955  Szerző: nyikolaj

Egyetértek!Dettó!
 #71954  Szerző: TG

Felőlem az összeset be lehet nyugodtan..inkább írják ki még a 106.5-öt is..
Mondtam már ezerszer, hogy a kisközök nem a nagyvárosokba valók..
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15