RADIOSITE Fórum

• Radio BRO 91.4

#71475  Szerző: csokie

Ma Százhalombattán hallgattam autóban, hát, hol az MR1, hol a RadioBRO jött jobban, sőt volt egy hely, ahol a 91.4-en is MR1 KOSSUTH volt az RDS. :D Százhalombatta nagyon a vételkörzet széle már... nem értem ki adhatott erre a frekvenciára így engedélyt...

Műsorai: hát végül is nekem elmennek, érdekes, bár nem köt le hosszú távon, zenéjükkel dettó ugyanúgy vagyok. Fél óráig kb tudom hallgatni, utána megunom, pláne úgy, hogy nekem nem is ez a zenei világom. Abszolút közömbös ez a rádió nekem, bár jó, hogy van egy kicsit különc rádió is a Pesti éterben, de hogy nem fognak bankot robbantani vele az szinte 100%.
 #71440  Szerző: chromsix

Vételi szempontból Hatvanban tisztán fogható. Tegnap éjszaka hallgattam akkor volt a "r-e-s-p-e-c-t-a" volt is ám motherfucker, meg fuck you rendesen benne! :) Egy időután egy azon stílus nekem unalmas, főleg ha mást se hallok csak hogy fuck, fuck, fuck... A sweeperek nem rosszak, csak jó pár dB-vel hangosabbak a zenékhez képest. Nagyon jó viszont, hogy vannak előzetesek a többi műsorokból, pontosabban beharangozók hogy mi várható még.
 #71437  Szerző: JoNeS

Rendkívül kíváncsi vagyok a véleményekre, mivel élő megszólalások is vannak. Én az enyém meg tartom magamnak, de másé érdekel.
 #71435  Szerző: LuciFerko

hivatalosan onnan megy.
 #71377  Szerző: DWC

Risefan írta:ez tuc tuc rádio?
belehallgatsz, és rájösz :) amúgy eddig tilos+café kombó :)
 #71372  Szerző: markfelt

Valóban ingadozik mind az adás, mind a hang jelszintje.
 #71369  Szerző: IstvánB

Miklóson jól jön, bár csöppet recseg, RDS hol van hol nincs, remélem az eső miatt.
Nekem nagyon bejön, végre valami új.
Külföldön nincs hasonló stílusú rádió? Ha ez már nem szól, hallgatnám azt neten. :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18