RADIOSITE Fórum

• Yettel.

#119900  Szerző: csokie

Idén januárban Telekomos voltam, márciusban Vodafonera váltottam, majd most már egy hónapja Telenoros vagyok. Szerintem itt a legjobb a mobilnet. Sosem szakadt vagy állt meg még eddig. Pingre sem lehet panaszom, (oké, 4G-s a készülékem), tényleg hibamentes minden, kivéve a hanghívásokat amit rendesen indítok. Sokkal tompább a Vodához meg a Telekomhoz képest. Más is tapasztalta?
 #116941  Szerző: mlaszlo

szemilan írta: Közlik majd, hogy a Telenor Online-ban tudod csak bejelenteni. :D
Ha emlékeznék, hogy ott mik voltak nekem a jelszavaim :)
Mindenesetre ez így használhatatlan :(
 #116940  Szerző: szemilan

mlaszlo írta:
donder írta: Hogy érdemes-e nem tudom, de mindenképp megér egy próbát.
Ha személyes ügyfélszolgálat közelében járok, akkor megpróbálom.

Közlik majd, hogy a Telenor Online-ban tudod csak bejelenteni. :D
 #116938  Szerző: mlaszlo

donder írta: Hogy érdemes-e nem tudom, de mindenképp megér egy próbát.
Ha személyes ügyfélszolgálat közelében járok, akkor megpróbálom.
 #116937  Szerző: szemilan

Érdemes! Csak eredménytelen lesz :S
donder írta:
mlaszlo írta:
donder írta: Igen. Fővárosban nekem maximum a net jó (HSDPA)
A hívások megszakadnak és térerő is van hogy csak alig...

Ennyit a ZTE rendszerekről
Köszi, megnyugtató, hogy akkor nem az én készülékemmel van probléma. Érdemes, ezt hibára bejelenteni? Ma a körútnál, Petőfi hídnál nem lehetett telefonálni, állandóan azt írta ki, hogy a hálózat nem elérhető, ha nagy nehezen sikerült is hívást kezdeményezni, akkor sem értettem szinte semmit a másik félből.
Hogy érdemes-e nem tudom, de mindenképp megér egy próbát.
 #116935  Szerző: donder

mlaszlo írta:

Köszi, megnyugtató, hogy akkor nem az én készülékemmel van probléma. Érdemes, ezt hibára bejelenteni? Ma a körútnál, Petőfi hídnál nem lehetett telefonálni, állandóan azt írta ki, hogy a hálózat nem elérhető, ha nagy nehezen sikerült is hívást kezdeményezni, akkor sem értettem szinte semmit a másik félből.
Hogy érdemes-e nem tudom, de mindenképp megér egy próbát.
 #116934  Szerző: mlaszlo

#116921  Szerző: donder

mlaszlo írta:
Jani98 írta: A Telenor nincs agyondicsérve valóban.Dehát Hipernet,meg minden,ez a jövő... :sleep: Szerintem kerítek mindhárom szolgáltatótól egy előfizetőt a városban,és kipróbálom.Utána minden kiderül. ;)
A Telenorral alapból nem stimmel mostanában valami, Budapesten a belvárosban alig lehet telefonálni néhány hete. Sokszor el is veszti a hálózatot a telefon. Először azt hittem a telefonommal lesz baj, de a külső kerületekben és a várost elhagyva már jó. Más is tapasztalt esetleg ilyet?
Igen. Fővárosban nekem maximum a net jó (HSDPA)

#116913  Szerző: mlaszlo

Jani98 írta: A Telenor nincs agyondicsérve valóban.Dehát Hipernet,meg minden,ez a jövő... :sleep: Szerintem kerítek mindhárom szolgáltatótól egy előfizetőt a városban,és kipróbálom.Utána minden kiderül. ;)
A Telenorral alapból nem stimmel mostanában valami, Budapesten a belvárosban alig lehet telefonálni néhány hete. Sokszor el is veszti a hálózatot a telefon. Először azt hittem a telefonommal lesz baj, de a külső kerületekben és a várost elhagyva már jó. Más is tapasztalt esetleg ilyet?
 #116911  Szerző: donder

Jani98 írta:
donder írta:
Jani98 írta:Amúgy szerény városunkban pont a héten zár be a Telenor. :S
Úgyhogy most a Vodát nézegetem,csak a 97%-os 3G-lefedettség nem tudom,mennyire hihető. :)
A gond ott kezdődik hogy 3g :)
Igaz hogy jóval nagyobb a háló de azért kétségkívül vannak "rések" a hálózatban...
Megnéztem a Vodát,itt Kunszentmárton épp piros teljes egészében,tehát elméletileg kell lennie 3G-nek.De ez csak elmélet,a gyakorlat más.. :blush:
A Telenor nincs agyondicsérve valóban.Dehát Hipernet,meg minden,ez a jövő... :sleep: Szerintem kerítek mindhárom szolgáltatótól egy előfizetőt a városban,és kipróbálom.Utána minden kiderül. ;)
Ha helyhez kötötten akarsz netezni akkor inkább kábelezz... (kivéve ha tréhóm vagy egyéb vonalas marhaságok)
ha van UPC vagy Didzsi akkor inkább azt válaszd.

Ha mobilban kell a gyors net (laptopra) és nem sűrűn jársz vidékre akkor hypernet, ha vidékre jársz akkor voda vagy telekom.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 29