RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#62143  Szerző: best

Nem szoktam EPER-t hallgatni - lévén az ország másik oldalán vagyok -, de letöltve ezt az egy adásnapot nagyon csodálkozom, hogy mondjuk miért nem Ti szóltok a 98.9-en vagy a 88.1-en :)
 #61948  Szerző: Szd96

február 1-től lesz az új stáb
 #61862  Szerző: moby67

A műsorvezető szerint folytatják az Eper frekin, Budapesti csapat veszi át a sugárzást itt is. Nincs 1 perce hogy be mondta. :yeah:
A 101,6-ra pályáztak reméli megnyerik. akkor talán végre lessz ennek a városnak is egy igazán helyi rádiója. :yes:

B.U.É.K MINDENKINEK!
 #61649  Szerző: Permi

Legutolsó infóim szerint kisköz frekit/engedélyt NEM lehet eladni. Ez benne van minden pályázati kiírásban. Tehát ha pölö "Gipsz Jakab" vagy "Fiktiv Egyesület" nyer, és ő/ők nem tudja/tudják csinálni vmi oknál fogva, másnak nem adható át a rádiós engedély és más nem végezheti az üzemeltetést sem... :oops:
 #61640  Szerző: IstvánB

Johnny írta:
IstvánB írta:Nem tervezitek, hogy a gyászos nap után letölthetővé teszitek a zenéiteket valami szupertitkos ftp-n? Vagy csak a tracklistát? Mielőtt rám förmednétek: anno a Deejay halála után is pár hónapig elérhetőek voltak a zenék, mai napig hallgatom őket. Sok jó zene megy az Eper rádión is, jó lenne eltenni őket a saját gyűjteménybe.
Köszi.
Arra gondoltam hogy rögzítünk egy adásnapot és akkor azt lehet majd letölteni. A zenéket nem szeretném senkinek kiadni ingyen, több évnyi meló van benne.

A Rádió Eper-nek új tulajdonosa van aki szeretné tovább vinni az arculatot is. Az Eper tehát nem hallgat el, csak a jelenlegi stáb és vezetés, zenei arculat búcsúzik.
Na ez viszonylag jó hír, ki tudja, lehet ti törtök ki a rádió 0 országra borított szennyeséből és megmutatjátok, hogy is kell ezt csinálni. :)
 #61594  Szerző: Johnny

lalu84 írta:Sajnos az új zenei arculat meg az újjítás manapság elég rosszul sül el,szerintem ez volt a deejay után a legjobb zenei arculattal rendelkező rádió!! Akármilyen arculatban folytatjátok is tovább a jó ízléseteket tartsátok meg! A pestieknek igazán odacsaphatnátok a 96,4-en :) Sok Sikert!!!
:lol:
szívesen odapörköltünk volna a Rise fm drogos zenéi ellen.
:yeah:
 #61591  Szerző: lalu84

Sajnos az új zenei arculat meg az újjítás manapság elég rosszul sül el,szerintem ez volt a deejay után a legjobb zenei arculattal rendelkező rádió!! Akármilyen arculatban folytatjátok is tovább a jó ízléseteket tartsátok meg! A pestieknek igazán odacsaphatnátok a 96,4-en :) Sok Sikert!!!
 #61574  Szerző: Zoey

Akkor viszont egy dolgot nem értek: ha marad a frekvencia, marad a név, stílus, az új tulaj mégis kikkel akarja ezt megcsinálni? Úgy értem, a régi stáb miért nem marad? Valóban ilyen sok tehetség van Miskolcon, hogy most az eddig bevált hangokat újakra cseréljék?
 #61573  Szerző: TG

Az arculat (tehát a név is) marad...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 45