RADIOSITE Fórum

• Euronews

#117391  Szerző: LazlowHUN

FLaci81 írta:Frissült (nem tudom pontosan melyik napon) az androidos mindigtv alkalmazás, most már ott is megtalálható a magyar hang a csatornának. :)
Ezt én is meg tudom erősíteni :)
 #117201  Szerző: FLaci81

Frissült (nem tudom pontosan melyik napon) az androidos mindigtv alkalmazás, most már ott is megtalálható a magyar hang a csatornának. :)
 #117114  Szerző: IstvánB

Érdekes, csak tegnap tűnt fel, és most megint jó.
 #117087  Szerző: mlaszlo

IstvánB írta:Érdekes a zenék hangja. Mintha a kazettás magnó behúzta volna a szalagot, főleg az időjárás alatt hallani. Másnál is, vagy csak a MindigTévénél?
Nem csak nyekereg, hanem a beszéd alatt is mintha pattanna, ugrana egyet a hang és kimaradna egy szótag a szóból.
 #117083  Szerző: csadam

IstvánB írta:Érdekes a zenék hangja. Mintha a kazettás magnó behúzta volna a szalagot, főleg az időjárás alatt hallani. Másnál is, vagy csak a MindigTévénél?
Csak DVB-T-n ilyen. Már elég régóta.
 #117082  Szerző: IstvánB

Érdekes a zenék hangja. Mintha a kazettás magnó behúzta volna a szalagot, főleg az időjárás alatt hallani. Másnál is, vagy csak a MindigTévénél?
 #116285  Szerző: markfelt

tegnap akartam megrendelni a t-home iptv-t és ott eltűnt az összes minicsomag az opciók közül a megrendelőfelületen (sat-nál is csak fele annyi van, mint eddig).
holnaptól nem lesz rendelhető az extra csomag sem, ez benne van az ászf-ben is.
tehát elvileg átalakítások várhatóak.

szerintem nem kizárt, hogy bekerül az alapcsomagba, lévén csak úgy adják oda a szolgáltatóknak ingyen, minicsomagban, bővített csomagokban pénzt kérnek érte.
 #116284  Szerző: comet

comet írta:T-home sat-on lesz?
Mármint kódolatlanul...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16