RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#30228  Szerző: SzD

árpi írta:érdemes meghalgatni a mai Rádió Q-s összekapcsolódást a bumerángban
Tényleg egész jó kérdései voltak Fialának...
 #30220  Szerző: Cicoo

Pasa írta: Ha a Sztár FM helyén Rise lesz, akkor tényleg pusztulhat a Roxy. Nem kell abból kettő, legyen a helyén retróadó (akár Sláger, ha jobb nincs).
A Sláger nem retro rádió, az egy undorító, agymosó takony. Nem tudok szebbet írni rá. Ma délelőtt belehallgattam. Siralmas és szánalmas. Mind tartalomban, mind hangminőségben (és nem hiszem, hogy a hiba az én (nagymamám) készülékemben van). 2005-ös zenét is hallottam már, olyat, ami DeeJay-n ment, anno. A Sztár FM-et pedig személy szerint sajnálom. Legalább nem pofáztak hülyeségekről, a zenék pedig teljesen vállalhatóak voltak. Szerintem sikerült kiszolgálniuk a célcsoportjukat.
 #30219  Szerző: Vendég

érdemes meghalgatni a mai Rádió Q-s összekapcsolódást a bumerángban
 #30148  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:Na a Roxyhoz nem nyúlni!!!!

Ezzel 100%-ig egyet értek.
 #30126  Szerző: orrhang

Egyébként nagyon nem értem, hogy a sláger miért perel

Nos, tegyük fel (csak elméleti szinten, mert ez a valóságban jogliag nem történeht meg - illetve nem is fog)
Azert mert eljarasi hibat vetettek az ORTT munkatarsai! Kizartak egy palyazot - egyszeruseg kedveert nevezzuk Radio1-nek - mert megalapozatlannak tartottak az uzleti tervet. Viszont ket olyan palyazo nyert, akinek szinten megalapozatlan az uzleti terve. Tokmindegy, hogy sales house-on, vagy nem azon keresztul ertekesitik a reklamidejuket.
Ezert perel. Az mar mas kerdes, amit te is mondasz, hogy nem nyertek volna.

Nos, tegyük fel (csak elméleti szinten, mert ez a valóságban jogliag nem történeht meg - illetve nem is fog) Érvényelenítenék vagy érvénytelenítették volna a FM1 és a Adv. pályázatát, és Majtényi javaslatára kizárták volna őket.

Pontosan ez fog tortenni. Ervenyteleniteni fogja a birosag a palyazatokat es uj palyazat kiirasara fogja kotelezni az ORTT-t.

Szerintem nem csak az a bajuk, hogy nem nyertek, hanem az, hogy meg akartak mutatni, hogy van politikai befolyasuk,hiszen minden megkeresesnek ellenalltak, aztan pofara estek. Most pedig probalnak "rendes " uton ervenyt szerezni igazuknak, amiben mondjuk ki azert oszinten van valami! Nem az, hogy ok nyerjenek, csak azert a tisztasagnak legalabb a latszata legyen meg!!!
Kicsit a masik oldalrol is nezzunk bele! Van egy radiod, elnyerted 7+5 evre. Jol megy, aranytojast tojik. A hallgatok szeretik, a felmereseket (ne menjunk bele abba mennyire manipulaltak vagy nem) nyeri. Sok embernek ad munkat.Orszagos. Nem abban remenykednel te ,mint tulaj, hogy a kovetkezo palyazaton ismet elnyered a frekit, hiszen nem nagyon tudok olyan palyazorol,akinek tobb tapasztalata lenne orszagos radio uzemelteteseben(es ugye ez is szempont). HA lenne(esetleg van) egy radiod amit palyaztatnanak te is minden kovet megmozgatnal azert, hogy az nalad maradjon es ha elveszted, akkor utana szinten minden lehetoseget megragadnal, hogy visszakapd.
Na,ezt csinalja most a Slager!
 #30121  Szerző: gobbi

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ komolyan, megőőőrülök, az összes közösségi portálról le fogom magam törölni... ennyi körlevelet, szavazást, klubot... wáááá

Egyébként nagyon nem értem, hogy a sláger miért perel :shock:

Nos, tegyük fel (csak elméleti szinten, mert ez a valóságban jogliag nem történeht meg - illetve nem is fog)
Érvényelenítenék vagy érvénytelenítették volna a FM1 és a Adv. pályázatát, és Majtényi javaslatára kizárták volna őket.
A SLÁGERNAK AKKOR SEM LENNE FRKVENICÁJA!!!!
A slágerét a pontok a alapján a Danubius nyerte volna, és mivel a danubius nyert így automatikusan a másik pályázata érvénytelen lett volna, és mivel a danubius frekveniájára a sláger nem pályázott azt értelem szerűen a juventus kapta volna meg...

VAGY ÉN VAGYOK A HÜLYE... má most komolyan kérdem... :shoot:
 #30115  Szerző: tomee

Sztem a Roxy tulajai előbb fogják felgyújtani, és sóval felhinteni a rádiót, mint hogy a Sláger-nek adják. Az is egy érdekes mentalitású társaság...
Ha a Slágernek meg országos lefedettség kell, miért nem vásárolja fel inkább a R1 network-ot? Valahogy az kézenfekvőbbnek tűnik.

(Ahogy meg a Rise üzletpolitikáját ismerem, ha meg is kapják a 102.1-et , fél éven belül tuti baszogatni fogja őket az NHH vagy az ORTT vmi apró stikli miatt)
 #30083  Szerző: Pasa

Mi ez, ha nem politikai mutyi? Ezeknek mindent szabad:
http://index.hu/kultur/media/2009/11/03 ... _radioval/
LuciFerko írta:Na a Roxyhoz nem nyúlni!!!!
Ha a Sztár FM helyén Rise lesz, akkor tényleg pusztulhat a Roxy. Nem kell abból kettő, legyen a helyén retróadó (akár Sláger, ha jobb nincs).
 #30071  Szerző: systhema

A Pont Fm-mel (88,1 Mhz) egyébként mi van? Az nem jöhetne számításba ilyen esetben?
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 149