RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#125320  Szerző: asimov

A "Radio 101"-en (HRV/101,0 MHz) elkaptam egy tökéletesen érthető angollal előadott szignált. A sok "zámnye zumnye" meg hasonló között öröm volt a fülemnek ez. :)
Csak BS-kor/terjedéskor hallgatom, így meglepett, mert nemigen hallottam szláv nyelvterületen üzemelő rádióban ilyet.
 #125191  Szerző: djlacee

Nem indult el, hogy miért, azt ezekkel a kulcsszavakkal tudom jellemezni: bíróság, megtámadás, jogorvoslat, hatóság, megsemmisítés, hatóság, pályáztatás
 #125167  Szerző: Wolfman

DRoland írta:
Wolfman írta:Elméletileg a Rádio Info indult el a helyén.
Nevéből ítélve duma lesz rajta zene helyett. Biztos sok embernek nem fog tetszeni...
Zene is lesz rajt bőven, ráadásul Viva-szerű kínálat.
A kedden tartott sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a rádiós tapasztalattal még nem rendelkező cég a tervek szerint jövő decembertől (Szlovákiában időben pályáztatják a frekvenciákat) váltja majd a Rádio Viva-t: az új adó Rádio INFO névre hallgat majd és magas közszolgálati aránnyal, valamint a Viva hallgatói számára ismert popzenei kínálattal indul 2013 végén.
Forrás: Radiosite, mi más. ;)
 #125166  Szerző: DRoland

Wolfman írta:Elméletileg a Rádio Info indult el a helyén.
Nevéből ítélve duma lesz rajta zene helyett. Biztos sok embernek nem fog tetszeni...
 #125165  Szerző: Wolfman

DRoland írta:
djlacee írta: :gülü2: éjfélkor szűnt meg a szlovák Rádio Viva
:( :(

Akkor ma reggel ezért nem tudtam hallgatni a kocsiban. Jó rádió volt, sokat hallgattam. Tudtok valamit arról mikor indul a helyén valami?
Elméletileg a Rádio Info indult el a helyén.
 #125146  Szerző: DRoland

djlacee írta: :gülü2: éjfélkor szűnt meg a szlovák Rádio Viva
:( :(

Akkor ma reggel ezért nem tudtam hallgatni a kocsiban. Jó rádió volt, sokat hallgattam. Tudtok valamit arról mikor indul a helyén valami?
 #125144  Szerző: dkemeny77

djlacee írta::gülü2: éjfélkor szűnt meg a szlovák Rádio Viva
köszönöm :-)
 #125142  Szerző: djlacee

:gülü2: éjfélkor szűnt meg a szlovák Rádio Viva
 #125139  Szerző: dkemeny77

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Tegnap délelőtt jött a 105.1-en valami, mintha a signalban valami Vita vagy Viva lett volna, délután már nyoma sem volt. Mi lehetett ez? Tudtok róla valamit?
 #124704  Szerző: joe

Most vettem észre, hogy a közelemben elindult - feltehetően ma délután - a 96,4 MHz-en egy új román adó a Radio Trinitas vallási rádió műsorával. A rádió weboldalán a frekvencia még nem szerepel http://www.radiotrinitas.ro/acoperire/, de román "NHH" határozatában itt van, avagy 4 új frekvenciát kapott az ortodox egyház - köztük a 96,4-et Bihar-megyében. Továbbá - nemcsak nálunk érdekes az elosztás - a Mária Rádió 3, a Mária Rádió Erdély (magyar nyelvű) 1-et (100,4 Kolozsvár)...Joe
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 151