RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#3592  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Jaja. :twisted:

Lehet hogy így olcsóbban kapja a csatornát...

2 hangsáv van. Eng, AC3 5.1 Eng. Kiváncsi leszek h pl Győrben a Vidánál milyen nyelvű lesz.
A baj az, hogy megnéztem az ÁSZF-et és angol nyelvűnek van írva az Eurosport HD:
http://www.t-kabel.hu/resource.aspx?Res ... ktv_080908
Sajnos így lehetőség nincs reklamációra, csak kérésekkel bombázni őket, hogy egyezzenek meg a magyar nyelvű továbbításról.
Egyébként ha belegondolok ez kész vicc, mert az SD Eurosport-on ott a magyar kommentár, akkor a HD-nál miért nem tudtak erről megegyezni.
 #3591  Szerző: Zoshi

Ez érdekes.. Most lekerestem újra a HD-kat, és bejött a VOOM, és a History is. Minkettön van hang. Abban reményledtem h a többi Thomeos csatit is lehozza, és ha kódolatlan véletlen vmeik tudnám nézni, de nem. :D
 #3590  Szerző: Zoshi

Jaja. :twisted:

Lehet hogy így olcsóbban kapja a csatornát...

2 hangsáv van. Eng, AC3 5.1 Eng. Kiváncsi leszek h pl Győrben a Vidánál milyen nyelvű lesz.
 #3589  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Amúgy h lekerestem a HD csatornákat, és az Es m1-2 nél van hang, hallom h még mindíg Angol az ESHD. De hogy miért.. :shock: mikor van magyar hangsáva is. :!:
Pedig UPC kábelen és a Hello HD-nál is magyar nyelvű az Eurosport HD. Ha jól emlékszem, akkor a T-s fórumon már panaszkodtak ezzel kapcsolatban, de úgy látszik még mindig lusta volt átállítani a hangsávot a T vagy csak az angol nyelvre kötöttek szerződést (bár ennek szerintem kicsi a valószínűsége, mert valószínűleg az Eurosport ebbe nem ment volna bele).
 #3588  Szerző: Zoshi

Amúgy h lekerestem a HD csatornákat, és az Es m1-2 nél van hang, hallom h még mindíg Angol az ESHD. De hogy miért.. :shock: mikor van magyar hangsáva is. :!:
 #3587  Szerző: Zoshi

mlaszlo írta:
Chester írta:Szerintem eléggé elírták.. Azt írják a Performance megszünik, és helyette B Hits lesz. Nos, a B Hits megy külön, és a Performance utódja is, a Rock On TV....

Akkor lehet, hogy elírás, de azért az ÁSZF-nél durva egy ilyen hiba :)

Meglátjuk. Jelenleg itt megy mind2 csatorna külön-külön.
 #3586  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Szerintem eléggé elírták.. Azt írják a Performance megszünik, és helyette B Hits lesz. Nos, a B Hits megy külön, és a Performance utódja is, a Rock On TV....
Akkor lehet, hogy elírás, de azért az ÁSZF-nél durva egy ilyen hiba :)
Chester írta:Az a baj hogy a legolcsóbb csomagban történik változás. A Doq oda tuti nem kerül. UPC kábelen is 3-as csomagban van.
Inkább a Duna 2 mehetett volna oda de ugye nem szeretik a cégek...
Elfelejtettem, hogy máshol a legkisebb csomagban van a Zenit TV és csak itt nálunk Érden rakták a III.-as csomagba, mivel itt két helyi csatorna van és az egyik a Zenit helyén megy a legkisebb csomagban. Ebben az esetben érthető, hogy a Reflektort rakják a helyére, bár most tényleg itt lett volna a lehetőség a Duna2 bevezetésére, ami ráadásul ingyenes.
 #3585  Szerző: Zoshi

Szerintem eléggé elírták.. Azt írják a Performance megszünik, és helyette B Hits lesz. Nos, a B Hits megy külön, és a Performance utódja is, a Rock On TV....
Az a baj hogy a legolcsóbb csomagban történik változás. A Doq oda tuti nem kerül. UPC kábelen is 3-as csomagban van.
Inkább a Duna 2 mehetett volna oda de ugye nem szeretik a cégek...
 #3584  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Hát, elhiszem hogy a Reflektor nem egy hó de jó csatorna, de az az érzésem h azért a Zenitnél jobb lesz. :D Itt legalább van műsor nappal is, nem képujság megy egésznap. Szal nekünk csak jó. :) Amúgy kiv leszek. A Reflektor a Lifestyle minicsomagba is szerepel. Gondonolom akkor innen kiveszik majd, és más kerül a helyére. Es2 vel is ez volt. Amint bekerült analógba, digitális minicsomagba nem maradt.
Igen, a Reflektor egy hangyányit jobb, mint a Zenit TV :) , de én a helyükben inkább a DOQ-t vettem volna fel a kínálatba, mert bár az sem nagy szám, mégiscsak talán értelmesebb, mint a Reflektor, az meg maradhatott volna a minicsomagban.
Egyébként van egy érdekesség is, a Wave Max csomagban a Performance helyére a Bubble Hits kerül októbertől, de így a Wave és a Wave Max csomag tartalma megegyezik, de közel 400.-Ft különbség van a két csomag ára között. Most akkor megszűnik a Wave csomag vagy oda jön majd egy plusz csatorna?
 #3581  Szerző: Zoshi

Hát, elhiszem hogy a Reflektor nem egy hú de jó csatorna, de az az érzésem h azért a Zenitnél jobb lesz. :D Itt legalább van műsor nappal is, nem képujság megy egésznap. Szal nekünk csak jó. :) Amúgy kiv leszek. A Reflektor a Lifestyle minicsomagba is szerepel. Gondolom akkor innen kiveszik majd, és más kerül a helyére. Es2 vel is ez volt. Amint bekerült analógba, digitális minicsomagba nem maradt.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 93