Aki hatalmon van az diktál nem értem miért nem tudjátok felfogni... Minden országban ez van.
asr27 írta: egy falusi, akár városi környezetben nem az a pletyka terjeng, amit én mondok, hanem az a gyűlölködés, amit az M1 terjeszt!Az M1 nem csinál ilyet, csak megmutatja, milyenek a pártok valójában
Gr3g0ry írta:egy falusi, akár városi környezetben nem az a pletyka terjeng, amit én mondok, hanem az a gyűlölködés, amit az M1 terjeszt!asr27 írta:Milyen 1 embernek? Vagy talán (pl egy falusi akár városi környezetben) a "pletyka" nem is terjeng?Gr3g0ry írta:Döntsük el gyorsan a kérdést: Tegye fel a kezét, aki eddigi életében sem hazudott...Bammeg, nem mindegy, hogy egy embernek hazudsz, vagy egy országnak!
asr27 írta:Milyen 1 embernek? Vagy talán (pl egy falusi akár városi környezetben) a "pletyka" nem is terjeng?Gr3g0ry írta:Döntsük el gyorsan a kérdést: Tegye fel a kezét, aki eddigi életében sem hazudott...Bammeg, nem mindegy, hogy egy embernek hazudsz, vagy egy országnak!
Gr3g0ry írta:Döntsük el gyorsan a kérdést: Tegye fel a kezét, aki eddigi életében sem hazudott...Bammeg, nem mindegy, hogy egy embernek hazudsz, vagy egy országnak!
BMáté írta:Moderálva!altermanus írta:Kedves BMáté! Akkor fohászkodj istenhez... lehet, hogy megsegít, és morzsolgasd a rózsafűzért, hátha meghal Soros György a sátánnal együtt...Ezt most nem értem...
Gr3g0ry írta:Döntsük el gyorsan a kérdést: Tegye fel a kezét, aki eddigi életében sem hazudott...Én nem hazudtam sose, csak elferdítettem a valóságot és a teret