RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#67728  Szerző: markfelt

A március 1. egy szép, kerek dátum. Nem?
 #65659  Szerző: PooLee

Természetesen a nem témábavágó, személyeskedő hozzászólások szintúgy zavarnak engem is - szóval egyáltalán nem akartam azt mondani, hogy a moderálás az egyetlen dolog, ami zavar! :) Sőt, ha nem lennének ilyen beírások, moderációra is elég ritkán lenne szükség, szóval egyértelműen ők a probléma forrásai... Reménykedjünk, hogy csökken a számuk! :)
 #65658  Szerző: markfelt

Csak és kizárólag a Szabályzat betartatása a cél. Nem akarunk "elhallgattatni" senkit.
Moderáció minden nagyobb fórumon működik, kell is. Eddig gyenge volt, most rákapcsoltunk, például az új Médiatörvény miatt, mert ez már ránk is vonatkozik. Jelenleg 5 moderátor dolgozik a renden.

Minden pirosbetűs, moderált hozzászólásnál jelzi a csapat, hogy mi volt az ok, amiért a hozzászólást kivettük, a moderált hozzászólások tartalmáért pedig szinte egyik esetben sem "kár", olyanokat írtak bennük.

Most még elég kusza a fórum ezek miatt, ám remélhetőleg a későbbiekben ennek köszönhetően már jobban át fogják gondolni a tagok, hogy mit írnak és csökken majd a problémás hozzászólások és a renitens hozzászólók száma.

Természetesen mindenki a kulturált, szakmai fórumozást szeretné, de a visszajelzések alapján többséget jobban zavarja a "holnap matek doga lesz", mint a kimoderált hozzászólás.
 #65651  Szerző: PooLee

Ezúton szeretnék elnézést kérni az admintól, valamint a moderátoroktól az FM 88.1 topikban leírtak miatt. Az ok: igazatok volt, valóban olyasvalami történik, amit én sem egészen értek, de valami nem stimmel...
Ugyanakkor fenntartom azt a véleményem, miszerint kezd zavaróvá válni a moderáció. Korábban nem volt ilyen mértékű "takarítás". Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy nincs rá szükség; nap mint nap látom, hogy mik zajlanak, így elismerem, hogy van rá szükség bőven. Nem tudom hirtelen, mi lenne a megoldás, de szerintem értitek a problémát: felnézek a fórumra, és az esetek egyre nagyobb százalékában piros betűs üzenetek, vitatkozások fogadnak. Hangsúlyozom ismét: egyáltalán nem vitatom a munkátok szükségességét, nem erről van szó. És nem is feltétlenül kell csinálni bármit ezügyben, csak kifejtettem a véleményemet. :) Akármi is történik, csak azt kérem: a fórum maradjon meg! :)
További jó munkát kívánok!
 #65474  Szerző: Gyurii91

Mindennél az van, hogy szokatlan, furcsa egy új design (skin) megjelenése, de Én személy szerint megszoktam elég hamar ezt a mostani kéket. A régi skin már szokatlan is lenne talán... ^^
 #65346  Szerző: markfelt

djlacee írta:Most tűnik csak fel, hogy SzD és Szd96 két külön személy :D
Látod, épp itt volt az ideje, hogy lemondj a moderátori posztról.
 #65308  Szerző: Szd96

Hát kellett egy kis idő, hogy rádöbbenj ^^ :)
 #65288  Szerző: djlacee

Most tűnik csak fel, hogy SzD és Szd96 két külön személy :D
 #64765  Szerző: markfelt

donder írta:Lenne egy ötletem, ha már fejlesztés lázában égünk..:)
Mi lenne ha lenne több skin (gondolom nem viseli meg annyira a tárhelyet) és akkor mindenki kénye kedve szerint választ, és az egyes "vitázások" is kiküszöbölhetőek lennének.. :)
A "vitázások" hidegen hagynak. Mint mondtam, a többség véleménye mérvadó, minden apró igényt lehetetlen és felesleges kielégíteni.

A portál és a fórum egységes megjelenést kap, ezért nem szeretnék több verziót a fórumból.
ropi21 írta:
donder írta:...
ha nincs megfelelő erőforrás az oldal működtetésére, nem éri meg, hiszen minden apró változtatást párhuzamosan minden kinézeten tesztelni kellene
ha van, aki ért hozzá akkor is időigényes feladat
Erőforrás van, és volt is már ilyen, ráadásul annyira nem is volt időigényes, viszont totál felesleges. Nem a dizájn a lényeg, hanem a tartalom.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 112