RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#110475  Szerző: Glenn

mihalylovics írta:Mostanság Ma Cherie meg Rihanna a menő, Kossuth Lajosnál is, Bartók Béla jelenlegi kedvence pedig a Golden Eye
Ez most komoly? Miket soroltál itt fel? Értelmetlen butaságok ezek, miért nem hallgatsz inkább zenét? Golden Eye? 1985? Mondjuk ez így rendben is lenne, de ugye nem erre gondoltál? Sejtettem... :shock:
 #110474  Szerző: mihalylovics

djlacee írta:Most meg Represent Cuba :D
Az már elavult... Mostanság Ma Cherie meg Rihanna a menő, Kossuth Lajosnál is, Bartók Béla jelenlegi kedvence pedig a Golden Eye :D
Már csak Dankó István háza táján várom ezt: http://www.youtube.com/watch?v=fvBputjDy0w

Ja, és a határon túl is dübörög az élet: Pátrián hallottam tegnap Scream and Shoutot :D Mondjuk ott ez már megszokott...
 #110470  Szerző: djlacee

Most meg Represent Cuba :D
 #110160  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:Rihanna - Diamonds :yeah:
Visszatérő kedvenc :) We found love is ment vmikor a januárban :D
 #110159  Szerző: LuciFerko

Rihanna - Diamonds :yeah:
 #109462  Szerző: djlacee

Értem így már világos, köszönöm :)
 #109461  Szerző: bgnrlszl

A tévében a korábbi csatornalogósok helyett kétféle mikrofonszivacsot használnak: az egyik fekete alapon MTVA-logó "MTVA" felirattal, alatta lila alapon fehér "TV-Rádió-Hír-Új média" felirat. Ezt használja minden műsor...
...kivéve a Híradókat (MTI Hírcentrum), azok a korábbi fehér-kék MTI feliratú szivacs helyett fekete-vöröset használnak: felül fekete alapon fehér MTI-logó "MTI" felirattal, alul vörös alapon fehér "hirado.hu" felirat.

djlacee írta:Tévedtem, nem ez volt, de akkor mi? Ja, és a Sporthírekben volt, pardon
Kép
 #109459  Szerző: djlacee

Tévedtem, nem ez volt, de akkor mi? Ja, és a Sporthírekben volt, pardon
Kép
 #109458  Szerző: Richmonde

djlacee írta:
adminisztrator írta:Kép

Új vállalati logo.
Ezt láttam tegnap híradóban lila alapon egy mikrofonon?
lila alapon ez? :troll: Uhh egyre izlésficamosabb ez a történet... :ayfkm:
 #109456  Szerző: djlacee

adminisztrator írta:Kép

Új vállalati logo.
Ezt láttam tegnap híradóban lila alapon egy mikrofonon?
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 167