RADIOSITE Fórum

• DAB+

#929  Szerző: t

ki fog venni, ki fog venni... elindul a kereslet, mert először vesznek a gazdagok, meg a technikab.zik, aztán megy le az ár.
a régi cuccokkal meg mi lenne? a telefonok villámgyorsan avulnak, addigra már majd szép dab/drm vevőset veszel :) a többit meg cseréled, vagy rákötsz egy vevőt, aztán ennyi.
c'est la vie, technikai fejlődés van, kár lejátszani megint azt a hisztit, ami volt a CCIR adásra átálláskor, vagy SECAM-ról PAL-ra, 6.5-ös hangvivőtávról 5.5-re, satöbbi. van még hat év az analóg adás megszűnéséig, igyunk havi egy sörrel kevesebbet és rakjuk félre digi vevőre :mrgreen:
 #544  Szerző: RXon

Ja-ja,én is a gyakorlatra leszek kivi.Föleg,hogy ki fog venni méregdraga vevökészüléket,ill. készülékeket.Ugy olvastam,hogy a legolcsobb 40 rugo környékén van.De arra is kivi vagyok,mi lesz az autoradiokkal,az fm-es mobilokkal,a hifikkel...
 #405  Szerző: LuciFerko

abrakaDABra :p
 #396  Szerző: Sokol404

Ó, én már ezzel kapcsolatban mindent elolvastam, :)
épp ezért érdekel végre a "gyakorlat" is, nemcsak az elmélet... 8-)

Az hogy ki, hogyan hallotta, milyen szerinte a minősége...meg ilyen szubjektív dolgok. Amit a nagyokosok leírnak, nem mindig úgy van, "hantának is lennie kell".
 #363  Szerző: Sz.

Sokol404 írta:Akinek van hozzá vevőkészüléke, tehát már hallott ilyen adást, az kérném ossza meg velünk a minőségről szerzett tapasztalatait, élményeit! :o
Szerintem kevés ilyen illető van, de hasznos információkat találhatsz ITT, illetve a cikk alján belinkelt blogon.
 #283  Szerző: Sokol404

Akinek van hozzá vevőkészüléke, tehát már hallott ilyen adást, az kérném ossza meg velünk a minőségről szerzett tapasztalatait, élményeit! :o
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72