RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#121576  Szerző: asr27

Ivoa írta:942/2013. A Füleky Rádió Kft. (Győr 96,4 MHz, RiseFM 96,4) körzeti kereskedelmi rádiós médiaszolgáltató
kérelme a médiaszolgáltatás megkezdésének halasztása iránt

Remélem, végre befejezik ezt a szerencsétlenkedést és eladják végre a Kék Dunának. Ne adjanak nekik harmadik halasztást, röhej!
Nem kell kék duna! Rengeteg hasonló stílusú rádió van! :ayfkm:
 #121571  Szerző: Ivoa

942/2013. A Füleky Rádió Kft. (Győr 96,4 MHz, RiseFM 96,4) körzeti kereskedelmi rádiós médiaszolgáltató
kérelme a médiaszolgáltatás megkezdésének halasztása iránt

Remélem, végre befejezik ezt a szerencsétlenkedést és eladják végre a Kék Dunának. Ne adjanak nekik harmadik halasztást, röhej!
 #121391  Szerző: asr27

Ivoa írta:Szinte teljesen meghalt ez a fórum. Úgy fog eltűnni a 96,4 a süllyesztőben, hogy még a Kék Duna sem vehette meg? Bravó.
Szilágyi őszről beszélt. Ezalatt én október-novembert értek. Mostanában egyik rádió sem kapkodja el az indulást. Akkor kell aggódni, ha már decemberre sem indulnak el.
Lapozz le az oldalon: http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/sze ... n/2347324/
 #121385  Szerző: Ivoa

Szinte teljesen meghalt ez a fórum. Úgy fog eltűnni a 96,4 a süllyesztőben, hogy még a Kék Duna sem vehette meg? Bravó.
 #121350  Szerző: samsung

nem értem... van mikor egész nap új számok mennek.. Ma meg mit hallok? hogy Daaaaaaviiiiiiiiis Szerda este a Niteriseban:O :lol:
 #121198  Szerző: nyikolaj

Én úgy tudom,hogy Szilágyitól átvette(megvette) egy másik cég!
Magyarul,nem Rise fm lesz Miskolcon.
 #121192  Szerző: samsung

szerintem azért szenvednek ennyit mert elindulnak Miskolcon a 96.3-on is... amit szintén Szilágyi Tomi nyert meg..
 #121077  Szerző: noartist

A rádió körül is nagy a csönd.Tisztára olyan,mint a Rádió 1 volt tavaly. Mindenki várja a csodát,de szerintem már a tulajdonos is.. :)
 #121022  Szerző: samsung

megtanultak keverni drága embereink? :o vagy ez csak 1 régi playlist?

update: régi playlist :lol:
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 470