LuciFerko írta:igen a Blau elócskult. Haver most cserélte le az 50 e ftos fejegységét ugyanolyanra amilyen nekem van, és a mélynyomót sokkal jobban hajtja, mások a mélyek, sokkal durvább, teltebb. Elszállt a Blauba félév után a jobb első csatorna, bár nem biztos hogy az készülékhiba volt. Mindenesetre a bizti nem védte ki. Rádiója iszonyat ócska volt, és a rossz vételnél, a HI-CUT benne hamar bekapcsol. De amiért le lett cserélve az az MP3as lemezek legalább 2 percig tartó töltése volt, és vadi új tiszta lemezzel is megakadt, volt hogy az új audio lemezt CD ERROR hibával kilökte. Betettük a Sonyba, vitte egyből. Nem mellesleg a sonynak nem kell 5 mp sem, hogy beolvassa az audio lemezt. (Sony CDX-GT35U)csokie írta:én nem venném meg. Csak Sony vagy Pio. Alpine volt még régen jó na meg a Blau, de ezek totál elsilányodtak, vagy nem fejlesztették tovább, legalább is új és normális fejegységgel nem találkoztam. DX-re csak a Sonyt tudom ajánlani, mert azzal vannak nagyon jó vételeim. Ha tudsz inkább egy régi Blau vagy Sonyt vegyél.a Blau is *** lett???
Álmok és tervek nélkül lehet élni, de nem érdemes...