RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#104619  Szerző: LuciFerko

Szerintem jó lett a NeoDJ, nappal is elfogadnám ezeket a zenéket. 8-)
 #104617  Szerző: mlaszlo

Személyes vélemény, szerintem most sikerül elüldözni a maradékot is, a régi hallgatók közül.
 #104615  Szerző: djlacee

Nickman írta:Ez a NeoDJ összességeben nem rossz. Zenék jók, mai illetve néhány klasszikus a műfajból. Negatívum a bejátszások, valami filmekből vannak ezek vagy mik ezek?
Ilyen bejátszásokra emlékszem a Rádió Sopronon egykor futó Freshjam című műsorból ("te fütyülsz, én meg azt mondom ne fütyülj")
 #104614  Szerző: Nickman

Ez a NeoDJ összességeben nem rossz. Zenék jók, mai illetve néhány klasszikus a műfajból. Negatívum a bejátszások, valami filmekből vannak ezek vagy mik ezek?
 #104613  Szerző: viktorio

ki keveri a zenéket?
 #104612  Szerző: djlacee

Nekem viszont a Neo visszakerült a 3-as programhelyre a rádióimon
 #104611  Szerző: mimi

egon2 írta:Van egy pár tippem,ezt megosztom veletek!
Az is lehet, hogy nagyanyámnak töke volt és ő a nagyapám!
 #104610  Szerző: viktorio

egon2 írta:viktorio:Tóth Tamás van 14 órától ma a Neon!Hétköznap 18 és 22 óra közt szokott lenni.
köszi!
 #104603  Szerző: egon2

DRoland:Nem hiszem,hogy a Neo FMre jönnének vissza.A Neo FM Október végéig biztos,hogy sugározni fog akkor jár le a csődvédelmük.Akkor kapcsolhatják le.A Neo helyén egy darabig új országos csatorna biztos nem indul.Egyébként ha a Neo fmre jönnének vissza,mért pénteki nappal kezdenék.Ugyanis a bumerang honlapján Október 12.e a kezdési nap.
A Rádió1 az ország nagy részén fogható,talán ott térnek vissza,igaz budapesti frekvenciájuk nincs.
Az is lehet,hogy helyi rádiókkal állapodtak meg,hogy vegyék át a műsorukat.De majd meglátjuk.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 584