RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#3578  Szerző: mlaszlo

Chester írta:T-Kábel:

1.5. ÁSZF 7.1.1.-7.1.3., 7.10., 7.12., 7.15. és 7.16. mellékletének 2008. november 1-től hatályos változása értelmében a központi fejállomásról ellátott területeken* a Reflektor TV műsora kerül elosztásra a Zenit TV helyett. A Zenit TV csatorna – a műsorszolgáltató érdekkörében bekövetkezett ok miatt – megszűnik.

.... :shock:
Egy értékes csatornát veszítünk el :D :D
 #3575  Szerző: Zoshi

Chester írta:MEGVAN! :D Egyenlőre nem sokat ért, pl új softver nincs megnéztem. :P
Le is kerestem a HD adásokat a Tkábeles ászf segítségével. Ami bejött: M1-M2HD, HBO HD, Nat Geo HD, Filmbox HD, Es HD. m1 és m2-n van hang mer sima hang is van, többin nincs, mer azok csak ac3 5.1-es hangot adnak. :D
 #3574  Szerző: Zoshi

T-Kábel:

1.5. ÁSZF 7.1.1.-7.1.3., 7.10., 7.12., 7.15. és 7.16. mellékletének 2008. november 1-től hatályos változása értelmében a központi fejállomásról ellátott területeken* a Reflektor TV műsora kerül elosztásra a Zenit TV helyett. A Zenit TV csatorna – a műsorszolgáltató érdekkörében bekövetkezett ok miatt – megszűnik.

.... :shock:
 #3571  Szerző: Zoshi

Nagy fába vágtam a fejszémet. Neki áltam, hogy megfejtsem a stb telepítő kódját. "Csak" 10 000 lehetséges kód van. :lol:
 #3519  Szerző: Zoshi

Na, ha minden igaz Novemberben indul a HD cucc. A szolgáltatás már üzemképes, HD adások mennek a hálózaton, márcsak a STB-ra vár a vida. Egyik fórumozó le is adta rendelését, és állítása szerint amint megvanak a kütyük viheti is.
Egy fórumozó társunk már hsaználja is ingyen az indulásig. Pár napig teszteli és elmondja mien az új stb, de azt írta eddig megvan elégedve mindennel. ;)
 #3508  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Sztem ez nagyon jó ajánlat, ViDaNet:

Trio Max
Ár: 9198 Ft!

D+III kábeltelevíziós csomag ~ 50 csatorna STB, EPG, 5.1 hang ahol van
Telefon előfizetés.
Szélessávú internet:

6Mbit/sec letöltési sebesség.
640kbit/sec feltöltési sebesség.
Korlátlan adatforgalom.

A csomag hűségszerződés nélkül vehető igénybe!
Nem rossz, úgy látszik most ezek a kombinált ajánlatok jöttek divatba a szolgáltatóknál.
Egyébként most látom a T-Home honlapján, hogy akinek internet+telefon előfizetése is van (mindegy, hogy ADSL vagy kábelnet), az 1500.-Ft kedvezményt kap a digital III-as csomag árából. Gondolom akkor a DTH szolgáltatásánál is hasonló kedvezményekre lehet majd számítani. A végén még kénytelen leszek lemondani a Direct-et, a kötbér ellenére is :D
 #3506  Szerző: Zoshi

Sztem ez nagyon jó ajánlat, ViDaNet:

Trio Max
Ár: 9198 Ft!

D+III kábeltelevíziós csomag ~ 50 csatorna STB, EPG, 5.1 hang ahol van
Telefon előfizetés.
Szélessávú internet:

6Mbit/sec letöltési sebesség.
640kbit/sec feltöltési sebesség.
Korlátlan adatforgalom.

A csomag hűségszerződés nélkül vehető igénybe!
 #3257  Szerző: Zoshi

Éjjel kapcsolgattam, és észrevettem hogy elindult a Rock On TV. Hát éjjel zongoráztak is, szal nem csak rock lesz rajta, ahogy azt a névből lehetett sejteni. :mrgreen:
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 93