RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#64763  Szerző: ropi21

donder írta:...
ha nincs megfelelő erőforrás az oldal működtetésére, nem éri meg, hiszen minden apró változtatást párhuzamosan minden kinézeten tesztelni kellene
ha van, aki ért hozzá akkor is időigényes feladat
 #64727  Szerző: donder

Lenne egy ötletem, ha már fejlesztés lázában égünk..:)
Mi lenne ha lenne több skin (gondolom nem viseli meg annyira a tárhelyet) és akkor mindenki kénye kedve szerint választ, és az egyes "vitázások" is kiküszöbölhetőek lennének.. :)
 #64716  Szerző: zenefalo

admin írta:Köszi! :)

Probléma elvileg megoldva.
Köszi! Most már nálam is jó! 8-)
 #64710  Szerző: markfelt

Köszi! :)

Probléma elvileg megoldva.
 #64706  Szerző: zenefalo

E-mail ment. Ja,és ha hozzászólást küldök,akkor a küldés után a topikot jól jeleníti meg,de ha átlépek másikba,akkor megint levágódik az ablak jobb széle.
 #64703  Szerző: markfelt

zenefalo írta:
admin írta:
zenefalo írta:Nálam van egy kis bibi,ha belépek egy topikba,akkor a hozzászólások nem férnek bele a böngészőm ablakába(mozilla),hanem egy alsó görgetősávot mozgatnom kell,hogy látszódjon a hozzászólás vége :x Ez mitől lehet?
Sokmindentől.

Milyen a képernyőd felbontása? Minden topikban előfordul?
1280x800, 16:9-es,ASUS laptop.Próbáltam a böngészőn belül nagyítani,kicsinyíteni,eredménytelen. Ja,és minden topikban előfordul.
Erről egy képernyőmentést kérnék akkor emailben, ha megoldható: info_kukac_radiosite_pont_hu.

Nekem is 1280×800-as felbontásom van, és Mozilla Firefox 3.6, ennek ellenőre tökéletes.
 #64702  Szerző: zenefalo

admin írta:
zenefalo írta:Nálam van egy kis bibi,ha belépek egy topikba,akkor a hozzászólások nem férnek bele a böngészőm ablakába(mozilla),hanem egy alsó görgetősávot mozgatnom kell,hogy látszódjon a hozzászólás vége :x Ez mitől lehet?
Sokmindentől.

1280x800, 16:9-es,ASUS laptop.Próbáltam a böngészőn belül nagyítani,kicsinyíteni,eredménytelen. Ja,és minden topikban előfordul.
 #64698  Szerző: markfelt

Sokmindentől.

#64696  Szerző: zenefalo

Nálam van egy kis bibi,ha belépek egy topikba,akkor a hozzászólások nem férnek bele a böngészőm ablakába(mozilla),hanem egy alsó görgetősávot mozgatnom kell,hogy látszódjon a hozzászólás vége :x Ez mitől lehet?
 #64613  Szerző: markfelt

Köszi a pozitív véleményeket, csak így tovább! :D
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 112