RADIOSITE Fórum

• Külföldi rádiók

#123202  Szerző: frekivadasz

Ha előre leadózott (netto) a nyeremény, akkor erre mindig külön felhívják a figyelmet. Ha ilyen nem történt, akkor minden bizonnyal fel kell tüntetni az adóbevallásban.
 #123201  Szerző: asimov

Ha igaz, akkor az Ö3-on az előbb valaki 700 EUR-t (+ némi apró) nyert pofon egyszerű módon: pörgött egy "szerencsekerék" (nyilván hangeffekt volt) aztán a telefonvonal másik végén levő hölgy mondta, hogy "most!" és a kerék megállt... aztán a műsorvezető közölte is a jó hírt.
(Az ottani -általam ismert- minimálbértől kicsivel kevesebb ez az összeg, tehát amúgy nem egetrengető a nyeremény összege.)

Ami érdekelne, pusztán kiváncsiságból: az ilyen, rádiókban/tv-kben "kiosztott" pénzbeni nyeremények szja kötelesek?
 #122051  Szerző: DRoland

djlacee írta:Már nem Hit, csak Rádio a szlovák Anténa
Tényleg igazad van, hallottam is a szignált, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Az RDS-textben viszont még benne van: "ANTENA HITRADIO - NAJVACSIE SLOVENSKE A SVETOVE HITY"
 #122048  Szerző: djlacee

Már nem Hit, csak Rádio a szlovák Anténa
 #121918  Szerző: csabyke

djlacee írta:Kép
Ez egy uj - a hallottak alapjan - zenei radio, mely a 14/25 - 49es korosztslyt celozza meg...

Vannak tovabbi tervek az Antenne Salzburg es Tirol, valamint Vorarlbergi frekvenciak atvetelere is...

Ezenkivul megakarjak majd palyazni az egykori Radio Graz illetve EInz-Kanäle frekijeit is.... A hosszutavu cel az lenne, hogy egy ORSZAGOS kereskedelmi radios Licenc-et kapjanak..

Problema: Ilyen licenc csak akkor adhato ki Ausztriaban, ha a lakossag 60%at eleri a radio. (Ha jok az infoim...) Ez a kb 8,5M lakosnal picit tobb mint 5.1M lakos lenne...

Az emlitett regiok lefedesevel pedig meg mindig csak valahol 3,5-4M lakost ernenek el...

Korabban az ENERGY is probalkozott, de a kormany mindent megtett, hogy ne kapjanak esejt.. Most ennel a radional orulnek, hogy legalabb a toke az orszagban marad...

A neve tenyleg picit ORF-Radiora hajaz, de semmi koze hozza... Teljesen privat..

A KRONEHIT konkurense kent fog fellepni
 #121855  Szerző: LuciFerko

Ez valami hírrádió lesz?
 #121845  Szerző: djlacee

Kép
 #121568  Szerző: mihalylovics

LuciFerko írta:
djlacee írta:Ma megint órákon át hallgattam az Europa2-t, és egész egyszerűen KLASSZ
Majdnem olyan zenék menenk rajta, mint OTT.
Én inkább MUSIC-ot hallok rajta, ha hallgatom, persze FM-en :D
 #121559  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Ma megint órákon át hallgattam az Europa2-t, és egész egyszerűen KLASSZ
Majdnem olyan zenék menenk rajta, mint OTT.
 #121558  Szerző: djlacee

Ma megint órákon át hallgattam az Europa2-t, és egész egyszerűen KLASSZ
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 151