RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#111821  Szerző: LuciFerko

Ez aztán nagy katasztrófa, hogy 3 órás szünet van. :) Én emlékszem gyerekkoromból, hogy az m1-en délután volt szünet!
 #111745  Szerző: asimov

Kivácsi voltam... Kerek 100 kommentet olvastam végig az origo-n.
Páran kifejezetten szándékosnak gondolják a semmirevaló szám(ok) kiküldését, nehogy még a végén rendeznünk kelljen pár 10 Mrd Ft-ért egy EV dalversenyt. Van, aki nyilvánosságra hozatná a szavazatok területi eloszlását, mert így bizonyítható lenne a (vélt) manipuláció.. Van, aki arra kiváncsi, hogy a győztes kihirdetése pillanatában miért nem mutatták a zsűritagok arcát, tehát mi lehetett a zsűritagok reakciója, amikor kiderült e nyertes személye.

A kommentek túlnyomó többsége az alábbi tipusú, gyakorisági sorrendben:
- "Ennél nincs lejjebb"
- "Manipulált zsűri/botfülű közönség"
- "jó ez, csak szokni kell"
- "Imádom! Tuti befutó és amúgy mindenki más hülye!"
 #111741  Szerző: asimov

Elsőként nem akartam (le)írni.... de igen, sanszos a nemzetközi beégés. :(
hd írta:"ByeHungary". De legalább maga a műsor nem volt rossz.
 #111447  Szerző: benjamin

Ez a dal bejött az m1-nek.Egy milliós nézettségű műsort azért ritkán tud csinálni a csatorna.
 #111298  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:A szerencse szombatban Harsányi annyira erőltetett..én érzem magam kínosan miközben nézem.
Szerintem az egész műsor erőltetett, egy egyszerű lottóhúzást széthúzni egy órára...
 #111294  Szerző: markfelt

Én ezt elég sokszor és egyre jobban érzem, amikor tévénézésre - pláne amikor rádióhallgatásra - vetemedek.
 #111293  Szerző: benjamin

A szerencse szombatban Harsányi annyira erőltetett..én érzem magam kínosan miközben nézem.
 #111134  Szerző: LuciFerko

adminisztrator írta:Trololo, M1 Híradóban a háttérdíszleten jól láthatóan tükröződik a műsorvezetők háta/segge.
Néztem, de nem figyeltem annyira. :shock:
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 235