LuciFerko írta:Befédel nálam is gyengén!joe írta:Ez is dél-koreai. FEBC-HLAZ, keresztény adó. Sajnos nekem a görög kalózadás uralja ezt a frekit. Szép vétel!
1566 kHz-en mit vesztek? - én ezt...igen csak távol-keleti hangzása van...Joe
LuciFerko írta:1566 kHz-en mit vesztek? - én ezt...igen csak távol-keleti hangzása van...JoeKovi02 írta:Bár csak lenne pénzem a Wellbrook féle csoda antennára, 35 méter magasan "pirítana" szerintem még japánt is fognék vele MW-n.LuciFerko írta:Most megint jól jön a Dél-Koreai a 972- khz-en! Lessetek már ráItt is megvan,tisztán értettem a koreai beszédet,sajnos nagy a kavarodás a frekin,legalább 3 adót veszek,videót is csináltam,remélem a koreai van rajta.![]()
Kovi02 írta:Bár csak lenne pénzem a Wellbrook féle csoda antennára, 35 méter magasan "pirítana" szerintem még japánt is fognék vele MW-n.LuciFerko írta:Most megint jól jön a Dél-Koreai a 972- khz-en! Lessetek már ráItt is megvan,tisztán értettem a koreai beszédet,sajnos nagy a kavarodás a frekin,legalább 3 adót veszek,videót is csináltam,remélem a koreai van rajta.
LuciFerko írta:Most megint jól jön a Dél-Koreai a 972- khz-en! Lessetek már ráItt is megvan,tisztán értettem a koreai beszédet,sajnos nagy a kavarodás a frekin,legalább 3 adót veszek,videót is csináltam,remélem a koreai van rajta.
Chucky írta:Akkor hasonló a helyzet mint nálam.Kovi02 írta: A közeli adók közül 531/828/963/990/1584 khz-n mi szól esténként?531 Jil FM
828 Gazeta
963 valami pop zene megy most
990 katyvasz, de arab zenét veszek ki belőle
1584 itt is káosz uralkodik jelenleg
Aminek viszont örülök, hogy 1350-en szépen jön az olasz I Am radio.
Kovi02 írta: A közeli adók közül 531/828/963/990/1584 khz-n mi szól esténként?531 Jil FM