RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#67259  Szerző: Pihe

benjamin írta:Valaki felvenné az utolsó órákat?
Mikor lesznek pontosan az utolsó órák lehet tudni?
 #67256  Szerző: benjamin

Valaki felvenné az utolsó órákat?
 #67253  Szerző: steve

http://www.youtube.com/watch?v=ctr-t0LxD9w

Ezt a zenét is a Roxyn hallottam először.

Ki emlékszik még rajtam kívül a '99-es, 2000-es évek eleji matricakampányra? Milyen menő volt az, akinek ott virított az autóján a "96.4 Roxy Rádió - A ma legjobb slágerei"-s matrica. Meg a sárga-fekete Roxy Mikulás kampányok... Micsoda korszaka volt az a rádiónak. Kár, hogy azok a magyar DJ-k kiadták a kezükből a rádiót, és eladták egy gagyirádiónak, amely azzal a céllal verte szét a Roxyt, hogy a szánalmas országos rádiójuk hallgatottabb legyen. Ép elméjű ember nem rombol széjjel egy olyan struktúrát, amellyel toronymagasan veri az összes adót. De Abszurdisztánban egy ilyen ember országos kerrádiónál programigazgató. Azt hiszem, ez minősíti is az országot.
 #67252  Szerző: mlaszlo

Rádió1-en a kívánságműsorban Repkényi Dórinak szól Timbaland ft. Nelly Furtado Morning after dark c. száma :)
 #67250  Szerző: djlacee

Remélem valami gépet meghagynak megszűnés után is, hogy menjen netrádió, mert ezt a többszáz netes hallgatót nem szabadna elveszíteni.
 #67233  Szerző: nords

admin írta:
elek írta:Azért most eléggé feelingje van! :yes:

Simán letolnak délben egy Radio Slave-t és ha a poén úgy kívánja egy Paul Anka-t is!
Ráadásul nem is sírják tele a mikrofont. Szerintem meltó, egy ilyen legendához.

Lehet fikázni, hogy nyálas vagyok meg ilyenek. de nekem valahogy tényleg hiányozni fog, főleg egy ilyen befejezés után.

Én az arénába csütörtökön biztos elmegyek. A bulin még gondolkozom. :yeah:
Lájk! :)
+1 :)
 #67226  Szerző: markfelt

elek írta:Azért most eléggé feelingje van! :yes:

Simán letolnak délben egy Radio Slave-t és ha a poén úgy kívánja egy Paul Anka-t is!

Lehet fikázni, hogy nyálas vagyok meg ilyenek. de nekem valahogy tényleg hiányozni fog, főleg egy ilyen befejezés után.

Lájk! :)
 #67209  Szerző: elek

Azért most eléggé feelingje van! :yes:

#67067  Szerző: Gyurii91

"Országos" zenei: MR2, MR3, Class, Neo ez 4, és esetleg a 30 zenés Radio1, akkor 5. :roll:
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 333