RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#21190  Szerző: nyikolaj

Attis írta:Arra az ismerkedős műsorra emlékszem! De jókat lehetett rajta nevetni.? ^^
Szegény Lacika mindig megkapta a magáét! :hehe: Hát igen.Szép is nosztalgiázni. :(
 #21189  Szerző: Attis

American Top 20 volt Dénes Tamás műsora. Meg utána jóideig este vezetett műsort. Ez olyan 98-99 körül volt. De ha jól emlékszem, nála minden este volt egy óra, amikor egy bizonyos stílusú zenék szóltak. Pl.: techno, rock, rap. És akkor gyakran ment nála a RUN DMC-It's like that. :yeah:
 #21187  Szerző: Attis

Arra az ismerkedős műsorra emlékszem! De jókat lehetett rajta nevetni. ^^ Meg amikor már kezdett megszokottá és még inkább unalmas lenni, levették műsorról. A Jáksó Hot 20 99 óta megy adásban, és bizony már elég unalmas. Sok a konzerv adás, új poénok meg már nincsenek. (Sajnos, van még jó pár ilyen műsor a magyar éterben.)
De még régebbre is emlékszem. ^^ Anno Rónai Egonnak volt vasárnap délután rockműsora. A címére már nem emlékszem. De mai szemmel. Rockműsor? Délután? ^^
 #21186  Szerző: nyikolaj

Ja.Na meg Dénes Tamás is.(ha jol emlékszem ő egy toplistát vezetett)
 #21184  Szerző: Pasa

nyikolaj írta:Bochkor-Boros,Rónai Egon,Jakupcsek,R.falvy....
És sokan nem tudják, de Geszti is ott kezdte a Rapülök előtt.
 #21183  Szerző: nyikolaj

Bochkor-Boros,Rónai Egon,Jakupcsek,R.falvy....
 #21181  Szerző: Pasa

Akkor kb. pont a végét kaptad el. '97 végéig volt az igazi a Danubius. De az igazi-igazi a 90-es évek legelején volt.
 #21180  Szerző: nyikolaj

Én a Danut 97,98,99-es években hallgattam.Ekkor voltam pubi.Volt egy ismerkedős műsor szombat esténként Jáksóval,ilyenkor fogtam egy kazit,és a Fisher magnómmal felvettem a műsort.Hogy miért?Azt szerintem ti is tudjátok. :lol: Istenem azok a régi szép idök!
 #21179  Szerző: Pasa

Olyan öreg vagy???
 #21176  Szerző: nyikolaj

Hm..Nem érdekes!Mindig azt mondjuk(én is),hogy az ős volt jó,mindig a régebbi....Nem lehet,hogy ez azért van mert akkor mi is fiatalabbak voltunk?De ez igaz más rádiokra is,meg úgy általába a zenére.A mostani helyzetet pedig lehet,hogy a mai fiatalok szeretik.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 109