RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#27104  Szerző: Zoshi

Na, holnap jönnek bekötni a Digit :) , de mivel egész héten nem leszek itthon,így teszt jövő héten.
 #26587  Szerző: tomee87

Elindult a Nóta TV a PR-Telecom digitális hálózatán a 409-es programhelyen a D2 digitális csomagban.
 #26575  Szerző: Mauro

És az S6on a Nóta TV
 #26574  Szerző: Mauro

BP TV helyén Duna II. Autonómia van BP-n Digikábelen.
 #26279  Szerző: tomee87

Újabb infó. Szeptember 1-től megszűnt az F.Men csatorna, és a Fashion HD váltotta fel.
Ezért rakta be a PR-Telecom SD boxokra a Fashion HD-t.
 #26278  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Nekem aztán oly mind1... de a tököm tele van már, h nem is tudom hányadik ember keresett meg, h DigiSport így, DigiSport úgy.. komolyan mintha hipnotizálva lennének.. :lol:
Ha visszaemlékszel a SportKlub és az Eurosport2 indulásakor is ugyanez volt. Sokan követelik a sportcsatornákat, ráadásul alap vagy családi csomagosok legyenek, de arra nem gondolnak, hogy ezek a csatornák nem ingyen vannak, sőt, a legdrágábbak közé tartoznak és egy sportcsatorna árán lehet hogy 2-3 más tematikájút is fel lehetne venni a kínálatba, de ez nem számít, mert a heti, vagy havi egyszer 2 órás közvetítés miatt neki kell az a csatorna. Ha meg emelnek a szolgáltatók egy ilyen csatorna miatt, akkor meg az a baj.
Arról nem is beszélve, hogy lehet hogy aláíratnak 2 vagy 3 éves szerződést a szolgáltatókkal, jövőre meg lehet, hogy az Eurosport visszaveszi a Bundesligát, az angol foci meg máshoz kerül, akkor marad heti egy-egy BL és Európa Liga a Digisporton és szedik érte a jó magas jogdíjat.
 #26276  Szerző: Zoshi

Az is kérdés h mikor. A sportklub+ Október 15.-én szünik meg. Ha akkor kerül be a Digisport, és az ingyenes végén kikerül, akkor nem lesz értelme.

Amúgy kicsit már nekem is unalmas a téma. Reményeim szerint addigra unokaöcsémékhez bekötik a Digikábelt, és akkor látni fogom a meccseket :)
 #26275  Szerző: tomee87

mlaszlo írta: Ezzel csak az lehet a probléma, ha az ingyenes időszak letelte után nem fognak tudni megegyezni a Digi-vel és kiveszik a csatornát, akkor az előfizetők nem fognak majd örülni.
Nekem aztán oly mind1... de a tököm tele van már, h nem is tudom hányadik ember keresett meg, h DigiSport így, DigiSport úgy.. komolyan mintha hipnotizálva lennének.. :lol:
 #26272  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Friss PR-s infók, a DigiSportról :D

"Úgy néz ki, hogy a megszűnő Sportklub+ helyett, bekerül a DigiSport (legalább is addig, amíg ingyenes), de valószínűleg csak digitálison, az még viszont nem tisztázott, hogy melyik csomagba ..."
Ezzel csak az lehet a probléma, ha az ingyenes időszak letelte után nem fognak tudni megegyezni a Digi-vel és kiveszik a csatornát, akkor az előfizetők nem fognak majd örülni.
 #26270  Szerző: tomee87

Friss PR-s infók, a DigiSportról :D

"Úgy néz ki, hogy a megszűnő Sportklub+ helyett, bekerül a DigiSport (legalább is addig, amíg ingyenes), de valószínűleg csak digitálison, az még viszont nem tisztázott, hogy melyik csomagba ..."

ééééés

"LESZ DÍNOMDÁNOM TV IS!!! :D" azaz Nóta TV :lol:

Forrás: PR fórum (webmaster)
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 129