RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161635  Szerző: kukac

admin írta:Mondjuk a méltóság meg a lelkiismeret nagyon ritkán tud csak bevételként realizálódni.
De nem is lehet pénzben kifejezni...
 #161631  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:Vagy milenne ha csinálnának egy streamet melynek a "továbbítási jogát" adnák el a "vidéki rádiók" számára? :)
Ezt is engedjétek el.
 #161629  Szerző: Gr3g0ry

Vagy milenne ha csinálnának egy streamet melynek a "továbbítási jogát" adnák el a "vidéki rádiók" számára? :)
 #161625  Szerző: dkemeny77

mlaszlo írta:
Dani írta:Balázsék azt nyilatkozták, politikamentesen, azaz szabadon szeretnék folytatni... Rádió1 kilőve.
A Rádió1 tulajdonosi háttere ismert mindenki számára, de magán a műsoron nem érződik, hogy bármelyik irányba húzna a rádió vagy befolyásolná a hallgatókat. Politikai műsor nincs, a hírek pedig semlegesek, bulvár jellegűek.
Bár a reklámblokkok... (nem mintha köze lenne a műsorhoz, csak említem).
 #161624  Szerző: markfelt

djlacee írta:Az még senkiben sem merült fel, hogy esetleg a Lánchíd Rádióra menjenek? Az is lefedi a fél országot, és szövegaránynak ez bőven jó lenne, ráadásul a rádiónak is jót tenne hallgatottságilag (és még egy épületben is van a Classal)
Ezt engedd el :)
 #161622  Szerző: mikrofonos

djlacee írta:Az még senkiben sem merült fel, hogy esetleg a Lánchíd Rádióra menjenek? Az is lefedi a fél országot, és szövegaránynak ez bőven jó lenne, ráadásul a rádiónak is jót tenne hallgatottságilag (és még egy épületben is van a Classal)
Na ez az egyik legérdekesebb - és tényleg megfontolandó felvetés - eddig. Arról már nem is beszélve, hogy Európában vannak "csak beszélő" kereskedelmi rádiók is. Ilyen például a 60-as évek óta létező francia Europe1.
 #161620  Szerző: mlaszlo

Lánchíd rádió a fél országot? Örülnének is neki szerintem. Jelenleg jó ha az ország 20-25%-át lefedik. A fővárosi frekvenciájuk nagyon gyenge, még a várost sem fedi le rendesen és úgy tudom a többi adójuk sincs teljesen rendben.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 510