http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/majdnem-7- ... rning-show
Ez az új tulaj nem semmi.
Ez az új tulaj nem semmi.
admin írta:Mondjuk a méltóság meg a lelkiismeret nagyon ritkán tud csak bevételként realizálódni.De nem is lehet pénzben kifejezni...
Gr3g0ry írta:Vagy milenne ha csinálnának egy streamet melynek a "továbbítási jogát" adnák el a "vidéki rádiók" számára?Ezt is engedjétek el.
mlaszlo írta:Bár a reklámblokkok... (nem mintha köze lenne a műsorhoz, csak említem).Dani írta:Balázsék azt nyilatkozták, politikamentesen, azaz szabadon szeretnék folytatni... Rádió1 kilőve.A Rádió1 tulajdonosi háttere ismert mindenki számára, de magán a műsoron nem érződik, hogy bármelyik irányba húzna a rádió vagy befolyásolná a hallgatókat. Politikai műsor nincs, a hírek pedig semlegesek, bulvár jellegűek.
djlacee írta:Az még senkiben sem merült fel, hogy esetleg a Lánchíd Rádióra menjenek? Az is lefedi a fél országot, és szövegaránynak ez bőven jó lenne, ráadásul a rádiónak is jót tenne hallgatottságilag (és még egy épületben is van a Classal)Ezt engedd el
djlacee írta:Az még senkiben sem merült fel, hogy esetleg a Lánchíd Rádióra menjenek? Az is lefedi a fél országot, és szövegaránynak ez bőven jó lenne, ráadásul a rádiónak is jót tenne hallgatottságilag (és még egy épületben is van a Classal)Na ez az egyik legérdekesebb - és tényleg megfontolandó felvetés - eddig. Arról már nem is beszélve, hogy Európában vannak "csak beszélő" kereskedelmi rádiók is. Ilyen például a 60-as évek óta létező francia Europe1.
egon2 írta:http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarszt ... en/vq0b9prNem hiszem, hogy holnap lesz Morning show, a Facebook oldalon levették őket a borító képről
djlacee írta:Az még senkiben sem merült fel, hogy esetleg a Lánchíd Rádióra menjenek? Az is lefedi a fél országot, és szövegaránynak ez bőven jó lenne, ráadásul a rádiónak is jót tenne hallgatottságilag (és még egy épületben is van a Classal)Lánchíd rádió a fél országot? Örülnének is neki szerintem. Jelenleg jó ha az ország 20-25%-át lefedik. A fővárosi frekvenciájuk nagyon gyenge, még a várost sem fedi le rendesen és úgy tudom a többi adójuk sincs teljesen rendben.