RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#130926  Szerző: kukac

Pasa írta:Stüszi, neked frankón szófosásod van, képtelen vagy leállni. Otthon megengedték mindig, hogy tied legyen az utolsó szó, mi?
- latod, nem mindenki van elnyomva gyerekkoraban hogy aztan kesobb rasszista hajlamai legyenek ;)
kukac írta:bizonyara te lennel a legjobban megsertodve ha rad vagy a csaladodra rasutnek a belyeget hogy tolvajok vagytok, csak mert egy vadasz mar meglopott valakit...
Nem volt a családomban vadász, szeretjük az állatokat (kivéve a csúszómászókat). Szövegértési gondjaid vannak...
- neked vannak, a vadasz te vagy, mert mindig idejarsz :D

Mindamellett te se legyél megsértődve, ha egy gerinctelen bűntette miatt esetleg téged minősít valaki.
- ez elofordulhat mindenkivel, mas kerdes hogy en legalabb teszek ellene, mert szerintem se helyes ez a dolog. latom kezded belatni, ennek viszont oszinten orulok.
Zsolt írta:nincs igaza.
Én csak az utolsó mondatával értettem egyet, mert az tény.
- ha teny akkor lassuk a bizonyitekot! de facto...
 #130925  Szerző: Glenn

Stüszi, neked frankón szófosásod van, képtelen vagy leállni. Otthon megengedték mindig, hogy tied legyen az utolsó szó, mi?
kukac írta:bizonyara te lennel a legjobban megsertodve ha rad vagy a csaladodra rasutnek a belyeget hogy tolvajok vagytok, csak mert egy vadasz mar meglopott valakit...
Nem volt a családomban vadász, szeretjük az állatokat (kivéve a csúszómászókat). Szövegértési gondjaid vannak...
Mindamellett te se legyél megsértődve, ha egy gerinctelen bűntette miatt esetleg téged minősít valaki.
Zsolt írta:nincs igaza.
Én csak az utolsó mondatával értettem egyet, mert az tény.
 #130924  Szerző: markfelt

na jó, akkor most álljunk le. az, ami itt megy, kritikán aluli. nagyon furcsa hozzáállása van egy-két embernek.
 #130921  Szerző: Zsolt

Pasa írta:
kukac írta:- ezt gondolod te! ezert mondjuk mi hogy a baj a te fejedben van!
Pedig igaza van, legalábbis az utolsó mondatban. A baj a te fejedben van. Stüszi.
nincs igaza.

nem akarom ezt a szuper vitát megzavarni, de én érezném magam rosszul, ha egy ilyen hiperprimitív komment ellen, mint asr27-é, nem emelném fel a szavam. (a 27 ugye nem az életkorod, ugye nem?! ha mondjuk olyan 14 vagy, akkor no para, valószínűleg ki fogod nőni)
 #130920  Szerző: kukac

Itt most magadról beszélsz. :)[/quote]
- valamit felreneztel ;) akkor a szovegertes inkabb talan neked nem megy ezek szerint...
 #130919  Szerző: kukac

Pasa írta:
adminisztrator írta:de értelem szerűen nem azért zavarták ki őket, mert cigányok, hanem azért, mert élősködni próbáló emberek
Innen sem zavarta őket senki sem oda. Viszont mentek, mert EU-polgárok, és szabadon költözhetnek Európán belül. A nagy demokratikus toleráns nyugatiak meg visszazavarták őket. Akkor most ők is rasszisták?"
- nem faji alapon toloncoltak, nem csak ciganyokat, hanem minden keleteuropai bevandorlot szurnek!
"Egyébként meg az élősködés volt ott a kisebbik gond velük. Ugyanis ugrásszerűen megnőtt a cigányok által elkövetett vagyon elleni és erőszakos bűncselekmények száma. Olaszországban egész romatelepeket szüntettek meg, biztos nem faji alapon, hiszen dolgozik ott milliószám albán meg román, azokat nem üldözi senki."
- lasd fent.
adminisztrator írta:ez jogos, a büdöscigányozás nem. de még egyszer nem írom le.
Ilyet meg sosem írtam. Ne légy te is suttyó kukac...
:megusta:
- tudod: suttyo aki mondja ;)
 #130918  Szerző: asr27

kukac írta:
Pasa írta:
Pedig igaza van, legalábbis az utolsó mondatban. A baj a te fejedben van. Stüszi.
a baj pedig mindig annak a fejeben van aki nem tudja elfogadni a masik embert, mindig masban keresi a hibat a sajat maga tehetetlensege miatt.
Itt most magadról beszélsz. :)
 #130917  Szerző: kukac

Pasa írta:
- az igazsag relativ, nincs egyetemes igazsag - az o igazsaga a tied is. a baj pedig mindig annak a fejeben van aki nem tudja elfogadni a masik embert, mindig masban keresi a hibat a sajat maga tehetetlensege miatt. bizonyara te lennel a legjobban megsertodve ha rad vagy a csaladodra rasutnek a belyeget hogy tolvajok vagytok, csak mert egy vadasz mar meglopott valakit...
 #130916  Szerző: Glenn

adminisztrator írta:de értelem szerűen nem azért zavarták ki őket, mert cigányok, hanem azért, mert élősködni próbáló emberek
Innen sem zavarta őket senki sem oda. Viszont mentek, mert EU-polgárok, és szabadon költözhetnek Európán belül. A nagy demokratikus toleráns nyugatiak meg visszazavarták őket. Akkor most ők is rasszisták?
Egyébként meg az élősködés volt ott a kisebbik gond velük. Ugyanis ugrásszerűen megnőtt a cigányok által elkövetett vagyon elleni és erőszakos bűncselekmények száma. Olaszországban egész romatelepeket szüntettek meg, biztos nem faji alapon, hiszen dolgozik ott milliószám albán meg román, azokat nem üldözi senki.
adminisztrator írta:ez jogos, a büdöscigányozás nem. de még egyszer nem írom le.
Ilyet meg sosem írtam. Ne légy te is suttyó kukac...
:megusta:
 #130915  Szerző: Glenn

• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 541