RADIOSITE Fórum

• Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

#81158  Szerző: djlacee

Miért, a Tilos nem közösségi? hasonló jellegűt nem akart csinálni senki?
 #81147  Szerző: Zoey

nyikolaj írta:A 102.1 nem kellett senkinek,csak a Mkr-nak?
Kinek kellene közösségi frekvencia? Max. az Európára számítottam.
 #81145  Szerző: nyikolaj

A 102.1 nem kellett senkinek,csak a Mkr-nak?
 #81131  Szerző: ceve

Zoey írta:A Rádió 1 követi a jól bevált szokást, több cég nevén pályázik a frekvenciákra. De ez amúgy miért is jó? A Médiahatóság ha nem nekik akarja adni, úgyse fogja, még ha 100 pályázatot is adnak le. Vagy valamelyik cég annyira titkos, hogy még a Médiatanács se sejti, hogy kit takar?
Szép lenne, ha a végén két cég nevében 2 frekvenciát is elnyernének. :)
 #81129  Szerző: ceve

admin írta:
Zoey írta: Érdekes, hogy a Rádió 1 frekvenciájára érkezett a legtöbb pályázat, arra érzi mindenki, hogy nagyobb esély lehet megszerezni? Pedig nem is az bír a legnagyobb lefedettséggel.
Ha jól rémlik, az a legóócsóbb.
...aminek semmi jelentősége, ha koncessziós díjban úgyis mindenhol fölé mennek a minimálisnak. :)

Nekem sem világos, több cég is miért feni a fogát kizárólag a 103,9-re, mikor a 95,3-on borítékolható a jelenlegi üzemeltető bukása.
 #81127  Szerző: Zoey

admin írta:
Zoey írta: Érdekes, hogy a Rádió 1 frekvenciájára érkezett a legtöbb pályázat, arra érzi mindenki, hogy nagyobb esély lehet megszerezni? Pedig nem is az bír a legnagyobb lefedettséggel.
Igaz, meg a legkisebb vételkörzetű is a három közül.
 #81126  Szerző: markfelt

#81125  Szerző: Zoey

Na megírhattad volna ezt fél órával korábban is, én meg itt elkezdtem nyomozni a neten :lol:
Lényegében amit találtam, az itt is szerepel, a Rumba a Rádió 1, a Füleky pedig a Rise.

A Rádió 1 követi a jól bevált szokást, több cég nevén pályázik a frekvenciákra. De ez amúgy miért is jó? A Médiahatóság ha nem nekik akarja adni, úgyse fogja, még ha 100 pályázatot is adnak le. Vagy valamelyik cég annyira titkos, hogy még a Médiatanács se sejti, hogy kit takar?
Érdekes, hogy a Rádió 1 frekvenciájára érkezett a legtöbb pályázat, arra érzi mindenki, hogy nagyobb esély lehet megszerezni? Pedig nem is az bír a legnagyobb lefedettséggel.
A 102,1-re csak közösségi médiaszolgáltató adhatott le pályázatot? Meglepődtem, hogy csak az MKR szerepel, ez tuti marad az övék.
Azt hittem korábban, hogy sikeres helyi rádiók is próbálkoznak majd, elsősorban a Kék Dunára és a Gongra gondoltam, mert ezeknél van is pénz, meg gondolom jól jönne nekik egy fővárosi frekvencia is.
Jó lenne tudni, kit, mit takar a Click, Prodo Voice, Radio Code.
De amúgy egész hamar elmondták, hogy kik pályáztak. Mindent ilyen gyorsasággal kellene csinálniuk! :)
 #81123  Szerző: markfelt

21 pályázat érkezett a budapesti frekvenciákra

http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=99

Itt a lista, zárójelben, hogy az indulók mögött FELTÉTELEZÉSEM SZERINT kik állnak:

Budapest 89.5 MHz - jelenleg Juventus Rádió:

- Prodo Voice Stúdió Műsorszolgáltató Zrt.
- Rádió Juventus Műsorszolgáltató Zrt. (Juventus)
- Rádió 1 Rádióműsort Készítő és Közlő Kft. (Rádió 1)
- Rumba Rádió Kft. (Rádió 1)

Budapest 95.3 MHz - jelenleg Klubrádió:

- Click Rádió Reklám és Marketing Szolgáltató Kft.
- Autórádió Műsorszolgáltató Kft.
- Klubrádió Szolgáltató Zrt. (Klubrádió)
- Radio Code Broadcast Kft.

Budapest 103.9 MHz - jelenleg Rádió 1:

- Click Rádió Reklám és Marketing Szolgáltató Kft.
- „Füleky Rádió” Műsorsugárzó és Szolgáltató Kft. (RiseFM)
- Autórádió Műsorszolgáltató Kft.
- Prodo Voice Stúdió Műsorszolgáltató Zrt.
- Radio Code Broadcast Kft.
- Radio Face Rádióműsor-szolgáltató Kft. (Radio Face)

Budapest 102.1 MHz - jelenleg Magyar Katolikus Rádió

- Magyar Katolikus Rádió Zrt. (MKR)
 #81052  Szerző: Rony

Bazsa Kriszta most Miskolcon a kórházas rádiót csinálja,a Csillagpont rádiót :)
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 107