RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió

#21174  Szerző: Pasa

Így gondoltam, igen.
 #21172  Szerző: hdshouter

Pasa írta:A Sláger a XX. század végének kreálmánya, le is lehet váltani. De a Danubius az első magyar kereskedelmi rádió volt, kár lenne érte. Csak meg kéne újítani.
...és persze olyan irányba, mint amilyen volt anno az ős-Danu. Csak hát erre 1:1000-hez esély van :mellow:
 #21170  Szerző: mg

Pasa írta:A Sláger a XX. század végének kreálmánya, le is lehet váltani. De a Danubius az első magyar kereskedelmi rádió volt, kár lenne érte. Csak meg kéne újítani.
az már csak egy név. szinte mindegy.
 #21166  Szerző: Pasa

A Sláger a XX. század végének kreálmánya, le is lehet váltani. De a Danubius az első magyar kereskedelmi rádió volt, kár lenne érte. Csak meg kéne újítani.
 #21164  Szerző: mg

nem is értem a problémázásukat, tudták nagyon jól induláskor, hogy 12 évre pályáznak. elég is volt már belőlük, az az igazság :)
 #21145  Szerző: rsite1

Most nem hosszabbítanak, hanem megpályáztatják a két adóhálózat frekvenciáit.

Eddig a Danubius és a Sláger kvázi bérelték az állami monopóliumnak számító frekvenciákat, amit X idő után (miután lejárt a szerződés) meghosszabbítottak.
 #21144  Szerző: nyikolaj

Ez olyan mint ha egy F1 versenyzőnek lejár a szerződése,és vagy hosszabbitanak vele,vagy nem. :lol:
 #21143  Szerző: Zoey

Hali! Én azt nem értem, hogy a frekvencia lejárása azzal jár, hogy megszűnik a rádió? Vagy fognak hosszabbítani? Mert olyan sok helyen olvastam, hogy kiírták a Slágert és Danubiust, csak ez nem tiszta, hogy most akkor ennyi év után most csak úgy eltűnnek? Mondjuk én nem bánnám...
 #21023  Szerző: mg

Chriss írta:most legalább el is mondtátok a suttyó állampolgároknak, hogy ez így is van!
meg hogy nem a jézuska hozza az ajándékot :)
 #21021  Szerző: sztyepan

Chriss írta:ma a Dan reggel végén Abaházi Csaba bement a műsorba és kérte a hallgatókat, hogy ne kérjenek Jacko halála miatt MJ zenéket, lesz majd hétvégi kívánságműsor, ott majd lehet!

Gratulálunk Danubius! eddig is szar rádió voltál, az is maradsz! a kívánság műsornak hazudott rettenetről meg eddig is tudtuk, hogy egy hiteltelen fos és 3 napra előre össze van rakva, most legalább el is mondtátok a suttyó állampolgároknak, hogy ez így is van! csak olvasni kell a sorok között...
Ez igen... :yeah:
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 109