RADIOSITE Fórum

• Zene

#51892  Szerző: SzD

Biztos megoszlanak a vélemények, de nekem rohadtul tetszik Nathan Followill hangja, éneklési stílusa, főleg ebben a számban! Szerintem állati jó!!!
Kings Of Leon: Fans
 #51884  Szerző: Ghee

ravasz írta:Muszáj mindent apróbetűvel írni? Amacskarúgjameg!
Így is úgy is mindenki elolvassa. :D
 #51782  Szerző: Cicoo

ravasz írta:Muszáj mindent apróbetűvel írni? Amacskarúgjameg!
Nem akartam megkapni, hogy Kép
 #51776  Szerző: ravasz

Muszáj mindent apróbetűvel írni? Amacskarúgjameg!
 #51775  Szerző: Cicoo

Pasa írta:Tévedsz, kedves Cicoo. Ez is, meg a többi hasonló is megy a Sztár FM-en (Illés, Metro, Omega...). Minden reggel 9 és fél 10 között magyar zenék, pl. akkor is vannak ezek, meg persze mások is. 8-)
Na, attól a műsortól szoktam bemenekülni a szobámba. Én "kényszerhallgatom", anyuék révén. A külföldi zenék nem rosszak, de a magyaroktól - ami ott megy, azoktól legalábbis - rosszul vagyok. Múltkor szörnyülködtem egy-kettőn. Nagymamám mondta az egyikre, hogy nem volt ám akkora sláger régen sem (már nem tudom, melyik volt), csak úgy kezelik jelenleg. Az a baj, hogy szinte csak lassú számok mennek. Olyanok, amit már a régi Slágeren se szerettem. Rockabilly vagy rock'n'roll, kinek mi, viszont alig megy. Pedig azt szeretem. :) Shakin' Stevens-t meg Elvis-t hallottam már, de az '50-es évekből semmit. Amiből több verzió van, abból meg a "rosszabbat" játsszák. Lehet, hogy az az eredeti, de én a tempósabb dolgokat szeretem. /off, úgyse nekem szól az a rádió

De ha már oldies:
http://www.youtube.com/watch?v=8bJI5QDfglk :)
 #51601  Szerző: Pasa

Tévedsz, kedves Cicoo. Ez is, meg a többi hasonló is megy a Sztár FM-en (Illés, Metro, Omega...). Minden reggel 9 és fél 10 között magyar zenék, pl. akkor is vannak ezek, meg persze mások is. 8-)
 #51590  Szerző: Cicoo

http://www.youtube.com/watch?v=ZJXewss92IU

(Én amúgy az ilyesmit hiányolom a Sztár FM-ből. Mondjuk a táncdalfesztivál worst of helyett. Azokat a számokat amúgy tombolán nyerik? :shock: Na, mindegy, csak gondoltam, leírom, ha már rádiós fórum, vagymi.. /off )
 #51480  Szerző: djlacee

#51335  Szerző: djlacee

• 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 145