sajnos nincs ott, arra az időszakra vonatkozó információ
, azért köszi.

LuciFerko írta:Tegnap este 19 óra környékén elmentem egyik haverhoz beszélgetni, természetesen bezártam magam után az ajtót, a kulcsot pedig magammal vittem. kb 23 órakor hazajöttem, láttam, hogy a konyhában a hűtő tárva van és teljesen üres. Megyek a nappaliba, látom, hogy a függöny félig le van szakítva, a sötétítő függöny pedig hiányzik és az ablak kb 1 centire nyitva volt, bezárni nem lehetett, mert a zárat tönkretették. Először az ajtón próbáltak bejutni, de nem sikerült nekik, annyi kárt viszont csináltak az ajtóban is, hogy az ajtó körül a vakolat lehullott és kissé mozog az egész a falban!asr27 írta:Ez elég nagy baj. Éjszaka betörtek hozzám és megpróbálták eltulajdonítani a berendezést.Ez hogy volt???
kukac írta:@asr27: "Ez elég nagy baj. Éjszaka betörtek hozzámAz időpont talán segítene a nyomravezetésben, hogy mikor is jártak a lakásban.
és megpróbálták eltulajdonítani a
berendezést."
- es ez az info mennyiben segitene az eset felderiteset?
zoo írta:Nem. Bekapcsolva hagytam a gépet, amikor elmentem itthonról és úgy van beállítva, hogy 30 perc után kikapcsolja a rendszer a monitort, ha nem piszkálom. amikor a bűncselekmény tettese(i) betörtek, megpróbálták eltulajdonítani a monitort (rángatták) ezzel valószínűleg az egeret is megmozdították és így bekapcsolhatott a monitor. az időpont kellene, hogy pontosan mikor járt(ak) a lakásban !!asr27 írta:Ez elég nagy baj. Éjszaka betörtek hozzám és megpróbálták eltulajdonítani a berendezést.Start menüből próbálta kikapcsolni és nem sikerült neki? Ha ki lett kapcsolva - akár áramtalanítással - annak lehet nyoma.
asr27 írta:Ez elég nagy baj. Éjszaka betörtek hozzám és megpróbálták eltulajdonítani a berendezést.Uhh.
asr27 írta:Ez elég nagy baj. Éjszaka betörtek hozzám és megpróbálták eltulajdonítani a berendezést.Ez hogy volt???
asr27 írta:Ez elég nagy baj. Éjszaka betörtek hozzám és megpróbálták eltulajdonítani a berendezést.Start menüből próbálta kikapcsolni és nem sikerült neki? Ha ki lett kapcsolva - akár áramtalanítással - annak lehet nyoma.